Fonteintje WC Clasico Keramiek Wit Kraangat Rechts

K110-1165

Fonteintje WC Clasico Keramiek Wit Kraangat Rechts

K110-1165

79,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht, Roosendaal en Rotterdam

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Het Clasico-fonteintje is een stijlvolle toevoeging aan uw toiletruimte. Dit exemplaar is gemaakt van keramiek en heeft een glanzende afwerking. Het materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk, slijtvast en krasbestendig. Daarnaast heeft keramiek een tijdloze uitstraling, waardoor het fonteintje in iedere stijl tot zijn recht komt. Het fonteintje is voorzien van een rechthoekige vormgeving en heeft brede randen.

De juiste toebehoren voor uw fonteintje
Het is belangrijk dat u de afvoerplug en sifon niet vergeet. Deze onderdelen worden namelijk niet standaard meegeleverd. Omdat er geen overloop aanwezig is, adviseren wij u om een niet-afsluitbare plug te plaatsen. Zo kan het water niet overlopen. Kies daarnaast voor een afvoerplug en sifon in dezelfde kleur als de kraan. Op deze manier creëert u een mooi samenhangend geheel.

Combineer met een kraan naar keuze
Dit fonteintje heeft een kraangat aan de rechterkant. Met een bijpassende fonteinkraan maakt u het geheel compleet. In ons assortiment ontdekt u fonteinkranen in diverse vormen en kleuren. Het fonteintje is uitstekend te combineren met elke kleur en ieder design. Dankzij de verschillende mogelijkheden vindt u gegarandeerd de geschikte kraan voor uw fonteintje.

  • Het fonteintje heeft een tijdloos design
  • Dit fonteintje is erg onderhoudsvriendelijk
  • Keramiek is zeer slijtvast en hittebestendig
  • Bij het fonteintje heeft u een afvoerplug en sifon nodig

Specificaties

Diepte
18.5 cm
Hoogte
9 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Wit

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal