Fonteintje WC Mintra Solid Surface Mat Wit Kraangat Rechts

M110-1016

Fonteintje WC Mintra Solid Surface Mat Wit Kraangat Rechts

M110-1016

159,-
Vandaag besteld, vrijdag in huis

Kies je variant

1

Dit product is te bekijken in Hoofddorp, Rotterdam, Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het fonteintje is niet poreus en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk.

Dit exemplaar is volledig van hetzelfde materiaal gemaakt, waardoor krassen en vlekken eenvoudig te verwijderen zijn.

Productomschrijving

Dit rechthoekige Mintra-fonteintje is gemaakt van solid surface. Het materiaal kenmerkt zich door een zachte, matte look waarmee u de ruimte een stijlvolle uitstraling geeft. Bovendien is solid surface zeer onderhoudsvriendelijk. Zo verwijdert u krassen en vlekken eenvoudig met schuurcrème en -papier. Hierdoor blijft het fonteintje er jarenlang als nieuw uitzien.

De juiste toebehoren voor uw fonteintje
Toebehoren zoals een afvoerplug, sifon en het bevestigingsmateriaal dient u zelf toe te voegen. Door de afvoerplug af te stemmen op de fonteinkraan, creëert u een samenhangend geheel in de toiletruimte. Omdat er geen overloop aanwezig is bij het fonteintje, raden we aan om een niet-afsluitbare plug te plaatsen. Hierdoor kan het water niet overstromen.

Combineer met een kraan naar keuze
Het fonteintje heeft een kraangat aan de rechterkant en wordt compleet gemaakt met een stijlvolle fonteinkraan. Deze kranen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zodat u altijd een bijpassend model vindt. Wat dacht u van een zwarte kraan om een accent aan te brengen in uw toiletruimte? Of houdt u meer van het tijdloze uiterlijk van chroom? Naast deze mogelijkheden zijn er nog allerlei andere kleuren in het assortiment.

Specificaties

Diepte
18 cm
Hoogte
9 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Mat wit