Hoekfontein WC Mintra Mineraalmarmer Glanzend Wit

M110-1020

Hoekfontein WC Mintra Mineraalmarmer Glanzend Wit

M110-1020

145,-
Vandaag besteld, woensdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het fonteintje is voorzien van een beschermende gelcoating, zodat de mooie uitstraling langdurig behouden blijft.

Eventuele krassen zijn eenvoudig weg te poetsen, waardoor dit exemplaar zeer onderhoudsvriendelijk is.

Productomschrijving

De Mintra-hoekfontein is gemaakt van mineraalmarmer en heeft een glanzende coating. Het materiaal kenmerkt zich door strakke lijnen die zorgen voor een moderne en minimalistische uitstraling. Daarnaast is mineraalmarmer zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor u krassen eenvoudig wegpoetst met een polijstwas. De kwartronde vorm van het fonteintje is plaatsbesparend en zorgt ervoor dat u de toiletruimte optimaal benut.

De juiste toebehoren voor uw fonteintje
Om gebruik te maken van het fonteintje heeft u een afvoerplug en sifon nodig. Er is geen overloop aanwezig, daarom adviseren wij om een niet-afsluitbare plug te plaatsen. Zo voorkomt u dat het water kan overlopen. Het mooiste resultaat creëert u door een afvoerplug en sifon te kiezen die overeenstemmen met de kleur van de fonteinkraan.

Combineer met een kraan naar keuze
Laat de hoekfontein in uw toiletruimte stralen door deze te combineren met een bijpassende fonteinkraan. In het assortiment ontdekt u de diverse mogelijkheden op het gebied van vorm en kleur. Wat u ook kiest, met een fonteinkraan van Maxaro maakt u het plaatje gegarandeerd compleet.

Specificaties

Diepte
26 cm
Hoogte
9 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Hoogglans wit