Afvoerplug Afsluitbaar Koper Rond

99.000.604KP

Afvoerplug Afsluitbaar Koper Rond

99.000.604KP

59,-
Vandaag besteld, vrijdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De afvoerplug is makkelijk te openen en sluiten dankzij het handige pop-up systeem.

Dit product is zeer onderhoudsvriendelijk.

Productomschrijving

Deze afsluitbare afvoerplug is geschikt voor een waskom met een overloop die geplaatst wordt op een wastafelblad van 1 tot 5 cm dik. De ronde cover heeft een koperen kleur door de toepassing van PVD en zorgt voor een luxueus accent in uw badkamer of toiletruimte. Verder is dit exemplaar voorzien van een grote rozet om de waskom op het wastafelblad te bevestigen. Dankzij het pop-up systeem opent en sluit u de afvoer makkelijk met slechts één druk op de afvoerplug.

Makkelijk in onderhoud
Houd uw afvoerplug eenvoudig schoon door deze na ieder gebruik vrij te maken van haren, zeepresten en ander achtergebleven vuil. Spoel vervolgens goed na met schoon, koud water. Daarnaast is het aan te raden de cover regelmatig af te nemen met een zachte, vochtige doek. Gebruik hierbij de Maxaro-totaalreiniger voor een extra grondige reiniging.

Specificaties

Aansluiting
1 1/4 inch
Afsluitbaar
Diameter plaat
6.3 cm
Diameter afvoergat
4 cm
Kleur
Koper
Materiaal
Messing
Serie
Radius
Schachtplug
Sluiting
Clicksysteem
Toepassing
Waskom
Vorm
Rond

Let op

De kleur van de kraan kan op natuurlijke wijze veranderen door aanrakingen en invloeden van buitenaf. Hierdoor komt de kleur tot leven en krijgt deze een unieke look.