Afvoerplug Afsluitbaar Zwart Metaal Rond

99.000.404ZM

Afvoerplug Afsluitbaar Zwart Metaal Rond

99.000.404ZM

39,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De afvoerplug is makkelijk te openen en sluiten dankzij het handige pop-up systeem.

Dit product is zeer onderhoudsvriendelijk.

Productomschrijving

Deze ronde, afsluitbare afvoerplug is geschikt voor vrijwel ieder fonteintje en elke wastafel met een overloop. Hierbij adviseren we een materiaaldikte tussen 1 en 6 cm. De cover is voorzien van een prachtige, zwart metalen kleur en geeft uw badkamer of toiletruimte een stoere touch. Dankzij het pop-up systeem opent en sluit u de afvoer makkelijk met slechts één druk op de afvoerplug.

Makkelijk in onderhoud
Houd uw afvoerplug schoon door deze na ieder gebruik vrij te maken van haren, zeepresten en ander achtergebleven vuil. Spoel vervolgens goed na met schoon, koud water. Daarnaast is het aan te raden om de cover regelmatig te reinigen met Maxaro-totaalreiniger en een zachte doek.

Specificaties

Aansluiting
1 1/4 inch
Afsluitbaar
Diameter plaat
6.3 cm
Diameter afvoergat
4 cm
Kleur
Zwart
Materiaal
Metaal
Serie
Radius
Schachtplug
Sluiting
Clicksysteem
Toepassing
FonteinWastafel
Vorm
Rond

Let op

De kleur van de kraan kan op natuurlijke wijze veranderen door aanrakingen en invloeden van buitenaf. Hierdoor komt de kleur tot leven en krijgt deze een unieke look.