Afvoerplug Niet Afsluitbaar Zwart Chroom Rond

99.000.704BC

Afvoerplug Niet Afsluitbaar Zwart Chroom Rond

99.000.704BC

54,-
Vandaag besteld, donderdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De afvoerplug is zeer onderhoudsvriendelijk.

Productomschrijving

Deze ronde, niet-afsluitbare afvoerplug is geschikt voor vrijwel elke waskom die op een wastafelblad van 1 tot 5 cm dik geplaatst wordt. Dit exemplaar heeft een zwart chromen kleur door de toepassing van PVD en geeft de ruimte een elegante touch. Verder is de afvoerplug voorzien van een extra lange huls en een grote rozet om de waskom op het wastafelblad te bevestigen.

Makkelijk in onderhoud
Houd uw afvoerplug eenvoudig schoon door deze na ieder gebruik vrij te maken van haren, zeepresten en ander achtergebleven vuil. Spoel vervolgens goed na met schoon, koud water. Verder is het aan te raden de cover regelmatig af te nemen met een zachte, vochtige doek. Gebruik hierbij de Maxaro-totaalreiniger voor een extra grondige reiniging.

Specificaties

Aansluiting
1 1/4 inch
Afsluitbaar
Diameter plaat
7.2 cm
Kleur
Zwart
Materiaal
Metaal
Serie
Radius
Schachtplug
Toepassing
Waskom
Vorm
Rond

Let op

De kleur van de kraan kan op natuurlijke wijze veranderen door aanrakingen en invloeden van buitenaf. Hierdoor komt de kleur tot leven en krijgt deze een unieke look.