Design Sifon Goud Rond

99.050.014GG

Design Sifon Goud Rond

99.050.014GG

69,-
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De sifon is zeer onderhoudsvriendelijk.

Productomschrijving

Deze ronde designsifon is van hoge kwaliteit en geschikt voor vrijwel ieder fonteintje en elke wastafel en waskom. Door de toepassing van PVD krijgt de sifon een gouden kleur, waardoor deze een luxe uitstraling heeft. Daarbij wordt dit exemplaar compleet geleverd met muurbuis en rozet, zodat u meteen de juiste benodigdheden in huis heeft.

Makkelijk in onderhoud
Neem de buitenkant van de sifon regelmatig af met Maxaro-totaalreiniger en maak deze vervolgens droog. Hierdoor blijft de sifon schoon en behoudt deze zijn prachtige look. Verder kan de onderzijde van de sifon gemakkelijk losgedraaid worden om mogelijk achtergebleven vuil te verwijderen uit het sifonhuis.

Specificaties

Aansluiting
1 1/4 inch
Aansluiting aanvoer
Buiseind
Afvoer buisdiameter
3.2 cm
Kleurnaam
Goud
Materiaal
Messing
Serie
Radius
Toepassing
WastafelFontein
Uitwendige buisdiameter
32 mm
Vorm
Rond

Let op

De kleur van de verschillende onderdelen/producten kunnen licht van elkaar afwijken. Daarnaast kan de kleur op natuurlijke wijze veranderen door aanrakingen en invloeden van buitenaf. Hierdoor komt de kleur tot leven en krijgt deze een unieke look.