Vrijhangende Wastafel Mura 100 cm Mineraalmarmer 2 Kraangaten

B10-1000-20204-BR03

Vrijhangende Wastafel Mura 100 cm Mineraalmarmer 2 Kraangaten

B10-1000-20204-BR03

355,-
Vandaag besteld, woensdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De wastafel is voorzien van een beschermende gelcoating, zodat de mooie uitstraling langdurig behouden blijft.

Dit exemplaar kan zowel opgehangen als op een meubel geplaatst worden.

Productomschrijving

De vrijhangende Mura-wastafel is een smaakvolle toevoeging aan uw badkamer. Dit rechthoekige exemplaar heeft een strak design en leent zich uitstekend voor een moderne stijl. De wastafel is gemaakt van mineraalmarmer, waarover een gelcoating is aangebracht voor een mooie glans. Daarbij is dit materiaal eenvoudig te onderhouden. De wastafel is voorzien van 2 kraangaten en geschikt om door meerdere personen tegelijk te gebruiken. Bovendien kan deze wastafel zowel los opgehangen als gecombineerd worden met een badkamermeubel.

De juiste toebehoren voor uw wastafel
Deze hangende wastafel wordt geleverd inclusief wandbeugels en is uitgerust met een overloop. Hierdoor kan het water nooit over de rand stromen. Om gebruik te maken van de wastafel dient u een bijpassende afvoerplug en sifon aan te schaffen. Voor de afvoer heeft u de keuze tussen een afsluitbaar en niet-afsluitbaar model. De afsluitbare variant is geschikt als u de wastafel wilt vullen met water. Het mooiste resultaat creëert u door de toebehoren en wastafelkraan op elkaar af te stemmen.

Combineer met een kraan naar keuze
Een bijpassende wastafelkraan maakt het plaatje compleet. Combineer de wastafel bijvoorbeeld met een koperen kraan voor een elegante look-and-feel. Daarnaast ontdekt u in ons assortiment allerlei andere kleuren zoals chroom, rvs, zwart, zwart chroom, zwart metaal en goud. Dankzij het gevarieerde aanbod vindt u gegarandeerd een kraan die perfect aansluit op uw wensen.

Specificaties

Kleur
Wit

Standaard meegeleverd

  • Bevestigingsmateriaal
  • Installatiehandleiding