Waskom Mintra Mineraalmarmer Glanzend 45x32,5cm Rechthoek

M120-0150

Waskom Mintra Mineraalmarmer Glanzend 45x32,5cm Rechthoek

M120-0150

209,-
Vandaag besteld, donderdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

De Mintra-waskom is gegoten uit een composiet van calcium en hars, ook wel mineraalmarmer genoemd. Dit materiaal is vervolgens afgewerkt met een beschermende gelcoating, waardoor dit een subtiele glans heeft. Daarnaast is mineraalmarmer zeer onderhoudsvriendelijk en zijn eventuele krassen makkelijk weg te poetsen. De waskom kenmerkt zich door een rechthoekige vorm en strakke lijnen.

De juiste toebehoren voor uw waskom
Toebehoren zoals een afvoerplug en sifon zijn niet standaard inbegrepen en dient u zelf toe te voegen. Bij deze waskom zonder overloop adviseren wij om een niet-afsluitbare afvoerplug te bevestigen. Zo wordt voorkomen dat het water overloopt. Voor het mooiste resultaat stemt u deze af op de kleur van de kraan.

Combineer met een meubel en kraan naar keuze
Een wastafelkraan mag niet ontbreken bij deze prachtige kom. In het assortiment van Maxaro vindt u deze in allerlei kleuren en designs. Maak vervolgens het plaatje compleet met een badkamermeubel uit de Modulo+ serie.

  • De waskom is eenvoudig in onderhoud
  • Mineraalmarmer kenmerkt zich door strakke lijnen
  • De kom is gegoten uit een composiet van calcium met een hars, waarover een gel-coat is aangebracht om een duurzame nette glans te krijgen
  • Bij de waskom heeft u een afvoerplug en sifon nodig

Specificaties