Waskom Mintra Mineraalmarmer Glanzend Wit 30x13cm Rond

M120-0060

Waskom Mintra Mineraalmarmer Glanzend Wit 30x13cm Rond

M120-0060

145,-
Vandaag besteld, donderdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

De ronde waskom is gegoten uit een composiet van calcium en hars, ook wel mineraalmarmer genoemd. Vervolgens is deze afgewerkt met een gelcoating, waardoor de kom een stralende glans heeft. Het materiaal is eenvoudig in onderhoud en eventuele krassen poetst u gemakkelijk weg. Hierdoor geniet u jarenlang van een schitterende waskom op uw badkamer- of toiletmeubel. Dit compacte, ronde exemplaar heeft een doorsnede van 30 cm. De waskom leent zich daarom uitstekend voor in de badkamer of het toilet.

De juiste toebehoren voor uw waskom
Om de waskom te voorzien van een strak uiterlijk bevat deze geen overloop. We raden u aan te kiezen voor een niet-afsluitbare afvoerplug. Hierdoor kan het water nooit over de rand van de kom stromen. Om het water af te voeren heeft u een sifon nodig. Deze vindt u bij Maxaro in verschillende kleuren en designs.

Combineer met een meubel en kraan naar keuze
Een wastafelkraan mag niet ontbreken bij deze prachtige kom. In het assortiment van Maxaro vindt u deze in allerlei kleuren en designs. Maak vervolgens het plaatje compleet met een badkamermeubel uit de Modulo+ serie. Wilt u de waskom in uw toiletruimte plaatsen? Bekijk dan onze Modulo+ Pico-toiletmeubels.

  • De waskom is eenvoudig in onderhoud
  • Mineraalmarmer kenmerkt zich door strakke lijnen
  • De kom is gegoten uit een composiet van calcium met een hars, waarover een gel-coat is aangebracht om een duurzame nette glans te krijgen
  • Bij de waskom heeft u een afvoerplug en sifon nodig

Specificaties