Waskom Mintra Mineraalmarmer Glanzend Wit 55x32,5cm Ovaal

M120-0040N

Waskom Mintra Mineraalmarmer Glanzend Wit 55x32,5cm Ovaal

M120-0040N

209,-
Vandaag besteld, maandag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Deze waskom uit de Mintra-serie is gegoten uit een composiet van calcium en hars, ook wel mineraalmarmer genoemd. De kom is vervolgens afgewerkt met een beschermende gelcoating, waardoor deze een subtiele glans heeft. Naast het prachtige uiterlijk is mineraalmarmer eenvoudig in onderhoud en zijn eventuele krassen makkelijk weg te poetsen. Dit ovale exemplaar kenmerkt zich door de strakke vormgeving en rechte randen. De afmetingen van de waskom zijn 55 cm bij 32,5 cm.

De juiste toebehoren voor uw waskom
Dit exemplaar bevat geen overloop. Daarom adviseren we te kiezen voor een niet-afsluitbare afvoerplug, zodat het water direct afgevoerd wordt. Zo voorkomt u een eventuele overstroming. Houd er rekening mee dat de waskom exclusief toebehoren is. De benodigde plug en sifon vindt u in verschillende uitvoeringen, zodat u deze perfect afstemt op de rest van de badkamer.

Combineer met een meubel en kraan naar keuze
Een wastafelkraan mag niet ontbreken bij deze prachtige kom. In het assortiment van Maxaro vindt u deze in allerlei kleuren en designs. Maak vervolgens het plaatje compleet met een badkamermeubel uit de Modulo+ serie.

Tip: de waskom past uitstekend op een badkamermeubel van minimaal 70 cm breed.

  • De waskom is eenvoudig in onderhoud
  • Mineraalmarmer kenmerkt zich door strakke lijnen
  • De kom is gegoten uit een composiet van calcium met een hars, waarover een gel-coat is aangebracht om een duurzame nette glans te krijgen
  • Bij de waskom heeft u een afvoerplug en sifon nodig

Specificaties

Diepte
32.5 cm
Hoogte
13.5 cm
Kleur
Wit
Kleurnaam
Wit glans