Waskom Mintra Mineraalmarmer Glanzend Wit 55x38cm Ovaal

M120-0010

Waskom Mintra Mineraalmarmer Glanzend Wit 55x38cm Ovaal

M120-0010

229,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Deze stijlvolle waskom uit de Mintra-serie is gemaakt van mineraalmarmer. De kom is gegoten uit een composiet van calcium en hars. Hierover is een beschermende gelcoating aangebracht die zorgt voor een mooie glans. Mineraalmarmer is eenvoudig in onderhoud en door de toplaag zijn krassen makkelijk weg te poetsen. Zo geniet u voor lange tijd van een schitterend exemplaar. De ovale waskom is 55 cm bij 38 cm.

De juiste toebehoren voor uw waskom
We raden u aan om bij deze waskom zonder overloop een niet-afsluitbare afvoerplug te kopen. Hierdoor wordt het water direct afgevoerd en stroomt het nooit over de kom. Verder heeft u een sifon nodig. Deze vindt u in allerlei kleuren en designs, zodat u deze perfect afstemt op de rest van uw interieur.

Combineer met een meubel en kraan naar keuze
Een wastafelkraan mag niet ontbreken bij deze prachtige kom. In het assortiment van Maxaro vindt u deze in allerlei kleuren en designs. Maak vervolgens het plaatje compleet met een badkamermeubel uit de Modulo+ serie.

Tip: voor het mooiste resultaat plaatst u de waskom op een badkamermeubel van 80 cm. Bovendien heeft u zo voldoende ruimte voor het uitstallen van uw benodigde toiletartikelen. Wilt u graag meerdere gebruikersplaatsen? Plaats dan twee waskommen naast elkaar.

  • De waskom is eenvoudig in onderhoud
  • Mineraalmarmer kenmerkt zich door strakke lijnen
  • De kom is gegoten uit een composiet van calcium met een hars, waarover een gel-coat is aangebracht om een duurzame nette glans te krijgen
  • Bij de waskom heeft u een afvoerplug en sifon nodig

Specificaties