Waskom Quarto Quartz Mat Zwart 30x12 Rond

Q120-0062

Waskom Quarto Quartz Mat Zwart 30x12 Rond

Q120-0062

169,-
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Utrecht en Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productomschrijving

Deze zwarte waskom uit de Quarto-serie is vervaardigd uit het materiaal quartz. Dit is niet poreus, waardoor de kom zeer onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast heeft dit exemplaar een robuuste en tegelijk strakke uitstraling. De zwarte kleur zorgt ervoor dat de waskom een accent creëert in uw badkamer of toiletruimte en meteen opvalt. Hiermee geeft u de ruimte een unieke touch. Het compacte formaat van 30x30 cm zorgt ervoor dat u dit model zowel met een toiletmeubel als badkamermeubel kunt combineren.

De juiste toebehoren voor uw waskom

Bij de waskom dient u een afvoerplug en sifon toe te voegen. Deze toebehoren worden niet standaard meegeleverd. Omdat de waskom geen overloop heeft, adviseren we om een niet-afsluitbare afvoerplug te plaatsen. Hiermee voorkomt u dat het water kan overlopen.

Combineer met een meubel en kraan naar keuze Deze stijlvolle waskom is pas compleet in combinatie met een wastafelkraan en een badkamer- of toiletmeubel. Maak de keuze tussen een inbouwkraan of neem een verhoogde opbouw wastafelkraan.

Let op: bij dit materiaal dient u agressieve middelen te vermijden. We adviseren u om gebruik te maken van milde schoonmaakproducten.

  • De waskom is gemaakt uit een composiet van quartz en hars, hetgeen van nature een robuuste, natuurlijke en matte uitstraling geeft
  • De kom is volledig van hetzelfde materiaal gemaakt, waardoor eventuele beschadigingen niet opvallen
  • Quartz is niet poreus en daardoor makkelijk in onderhoud
  • Bij de waskom heeft u een afvoerplug en sifon nodig

Specificaties