Waskom Rino Metaal RVS 36x12cm Rond

R120-0050ZM

Waskom Rino Metaal RVS 36x12cm Rond

R120-0050ZM

Niet meer leverbaar
1

Retourneren binnen 365 dagen

10 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

De kleurweergave van het product op uw beeldscherm kan afwijken van de daadwerkelijke productkleur. Om zeker te zijn van de kleur, adviseren wij deze in één van onze showrooms te bekijken.

Productvoordelen

De waskom is volledig gemaakt van duurzaam rvs en heeft hierdoor een lange levensduur.

Het hoge afwerkingsniveau zorgt voor een luxe uitstraling.

Dit exemplaar is makkelijk schoon te maken, waardoor u ultiem onderhoudsgemak ervaart.

Productomschrijving

Deze waskom uit de Rino-serie geeft uw wastafelblad of badkamermeubel een stoere touch. Dit ronde exemplaar heeft een diameter van 36 cm en is 12 cm hoog. De kom is volledig gemaakt van duurzaam rvs, een massief materiaal dat niet absorbeert en daardoor erg hygiënisch en onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast is de waskom voorzien van een zwart metalen afwerking door de toepassing van PVD.

Benodigde onderdelen
Bij de waskom heeft u een sifon en afvoerplug nodig. Deze toebehoren zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zodat het mogelijk is om de onderdelen af te stemmen op de rest van uw badkamer. De waskom heeft geen overloop, waardoor we adviseren om een niet-afsluitbare afvoerplug te gebruiken. Zo kan er geen water over de rand van de kom stromen.

Combineer met een meubel en kraan naar keuze
De waskom is uitstekend te combineren met een verhoogde wastafelkraan of een inbouwmodel. In het assortiment ontdekt u kranen in verschillende kleuren waaronder chroom, rvs, koper, goud, zwart, zwart metaal en zwart chroom. Met een bijpassend badkamermeubel uit de Modulo-serie maakt u het plaatje compleet. Het meubel is geheel naar wens samen te stellen.

Specificaties

Hoogte
12 cm
Kleur
Zwart
Kleurnaam
Zwart metaal

Let op

De kleur van de verschillende onderdelen/producten kunnen licht van elkaar afwijken. Daarnaast kan de kleur op natuurlijke wijze veranderen door aanrakingen en invloeden van buitenaf. Hierdoor komt de kleur tot leven en krijgt deze een unieke look.