1-persoons whirlpools

Met een whirlpoolbad creëert u een wellness in uw badkamer. Hierin komt u volledig tot rust en geniet u van een massage die zorgt voor mentale en fysieke ontspanning. Bij Maxaro slaagt u gegarandeerd voor een 1-persoons bubbelbad. Kom proefliggen in één van onze megashowrooms of bekijk ons bruisende assortiment aan whirlpool baden online.

25 producten

Sorteer op:

Whirlpool Bad Lagoon Silver 1 Persoons Rechts 181x90cm Watermassage W042-184CR
Art: W042-184CR

181x90 cm

Met watermassage

Incl. touchscreen met bluetooth

1,995,-
Uiterlijk October 26 in huis

Veelgestelde vragen over 1-persoons whirlpools

1-persoons whirlpool kopen?

Voor een whirlpool heeft u geen grote badkamer nodig. Het neemt vrijwel dezelfde ruimte in beslag als een ligbad. Een rechthoekig bubbelbad past makkelijk in een kleinere badkamer. Dit is verkrijgbaar vanaf 80 cm breed en 150 cm lang. Om meer loopruimte te behouden is een kwartrond bubbelbad een uitstekende keuze. Welke vorm of afmeting u ook kiest, in een 1-persoons whirlpool heeft u alle tijd voor uzelf. Terwijl u geniet van een heerlijke massage leest u een goed boek of droomt u even helemaal weg.

Liever een groter whirlpool bad? Bekijk onze 2-persoons whirlpool baden.

Water- en luchtmassage

Maxaro heeft twee soorten whirlpoolbaden: watermassage en water- en luchtmassage. Hydromassage is een andere benaming voor watermassage. Hierbij wordt water het bubbelbad in gepompt via stalen jets, zoals de acupunctuurjets met een dunne en krachtige straal. De watermassage zorgt voor ontspanning van de spieren en bevordert de bloedsomloop. Bij de baden met water- en luchtmassage zijn de acupunctuurjets in de bodem vervangen door luchtjets. De luchtpomp en waterpomp zijn tegelijkertijd te gebruiken, maar ook onafhankelijk van elkaar.

De voordelen van een 1-persoons whirlpool

Een whirlpool heeft zowel mentale als fysieke voordelen. Hieronder hebben we deze voor u op een rij gezet:

  • bevordert de stofwisseling;
  • stimuleert de bloedsomloop;
  • zorgt voor ontspanning van de spieren;
  • helpt afvalstoffen sneller afbreken;
  • werkt rustgevend.

Muziek voor mentale ontspanning
Naast water- en luchtmassage draagt muziek bij aan mentale ontspanning. Het luisteren naar muziek heeft namelijk een grote invloed op de gevoelens die we ervaren. Al onze luxe whirlpools zijn om die reden voorzien van bluetooth. Op deze manier verbindt u gemakkelijk uw telefoon, waardoor u volledig tot rust komt tijdens een bubbelsessie met uw favoriete nummers.

Kleurentherapie
Gekleurd licht heeft een positieve werking op lichaam en geest. Daarom hebben alle luxe baden onderwaterverlichting. De ledverlichting beschikt over 7 kleuren: wit, geel, violet, rood, groen, licht- en donkerblauw. Iedere kleur heeft een andere invloed op het lichaam. Blauw werkt bijvoorbeeld verfrissend. Kies voor een kleur die past bij uw stemming of laat meerdere kleuren langzaam in elkaar overgaan. Bepaal daarnaast zelf de lichtsterkte.

Aromatherapie
Een heerlijk badaroma maakt een bubbelsessie compleet. Lavendel is bijvoorbeeld ideaal voor de momenten dat u even volledig tot rust wilt komen. De geur kent een kalmerende werking en draagt bij aan volledige ontspanning. Ontdek zelf onze 6 verschillende aroma’s: kokos/vanille, eucalyptus, roos, lavendel, jeneverbes en groene thee. U zult merken dat elke geur een andere impact op uw lichaam en geest heeft.

Verschillende whirlpooldesigns

Om een whirlpool goed te laten aansluiten op uw badkamer, is deze verkrijgbaar in diverse designs. U heeft de keuze uit 1-persoons bubbelbaden met een strak of juist meer elegant design. Een rechthoekig bad met vlakke zijpanelen past perfect in een moderne badkamer. Een whirlpool met sierlijke zijpanelen leent zich uitstekend voor een landelijke badkamer. Voor een echte eyecatcher kiest u voor een whirlpoolbad met een glazen venster. Naast een opvallend uiterlijk geeft dit designexemplaar de badkamer een ruimtelijke uitstraling. Houd bij uw keuze niet alleen rekening met de grote lijnen, maar ook met de kleine details. Onze whirlpoolspecialisten hebben werkelijk aan alles gedacht, zoals zwarte handgrepen of marmeren accenten.

Whirlpoolbediening

Er zijn twee mogelijke manieren om uw whirlpool te bedienen: pneumatisch en met een elektronisch bedieningspaneel. Ons B-klasse bad heeft pneumatische bediening. Hierbij is er een aan- en uitschakelaar geïntegreerd in de badrand. Met deze knop bedient u de schakelaar met luchtdruk. De C-, D- en E-klasse hebben een elektronisch bedieningspaneel met touchscreen.