Whirlpool Bad Atlantic Gold 2 Persoons 180x120cm Water- en luchtmassage

W08014DM

Whirlpool Bad Atlantic Gold 2 Persoons 180x120cm Water- en luchtmassage

W08014DM

3.195,-
Vandaag besteld, dinsdag in huis

Kies je variant

1

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

Het bubbelbad is fluisterstil met een geluidsproductie van slechts 34 dB.

De water- en luchtmassage biedt ultieme ontspanning en heeft positieve invloed op uw gezondheid.

Luxueuze extra’s zoals bluetooth, ledverlichting, badverwarming en de automatische vulfunctie gebruikt u makkelijk via het touchscreenbedieningspaneel.

De whirlpool is gemaakt van acryl en versterkt met glasvezel, waardoor het bad enorm stevig en van hoge kwaliteit is.

Het rvs-ondersteuningsframe met verstelbare poten en de afneembare badpanelen zorgen voor optimaal installatiegemak.

Productomschrijving

Met de Atlantic-whirlpool geeft u de badkamer een echt wellnessgevoel. Tijdens het baden is dit bubbelbad fluisterstil met een geluidsproductie van slechts 34 dB. De heerlijke water- en luchtmassage en allerlei luxueuze extra’s zorgen ervoor dat u zich maximaal ontspant. Naast deze bijzonderheden profiteert u van ultiem installatie- en onderhoudsgemak. Geniet samen met uw partner van fijne badsessies, want de whirlpool van 180x120 cm is geschikt voor 2 personen.

Tijdloos design
De glanzende whirlpool heeft een rechthoekige vormgeving en is afgewerkt met chromen elementen. Door de tijdloze uitstraling komt het bad in elke stijl tot zijn recht. Verder is dit exemplaar uitgerust met 2 badkussens voor extra comfort. De zwarte kussens geven het design een opvallend accent en zijn zeer aangenaam als u in het bad ligt.

Hoge kwaliteit acryl
De whirlpool is gemaakt van 6 tot 8 mm dik acryl en versterkt met glasvezel. Hierdoor is het bad stevig en van hoge kwaliteit. Daarnaast is dit materiaal erg hygiënisch en onderhoudsvriendelijk, zodat schoonmaken weinig tijd kost. De isolerende werking van acryl houdt het badwater lang warm.

Heerlijke water- en luchtmassage
Het bubbelbad met thermostaatkraan beschikt over een water- en luchtmassage voor dubbel plezier. De massage biedt ontspanning en zorgt ervoor dat u volledig tot rust komt. Naast een rustgevend effect heeft de watermassage allerlei voordelen voor het lichaam. Zo zijn de waterstralen ideaal voor de huid, spieren en het bevorderen van de bloedsomloop. De luchtmassage is goed voor de stofwisseling en stimuleert het afbreken van afvalstoffen.

Luxueuze extra’s
Om het baden nog leuker te maken bevat de whirlpool luxueuze extra’s die u gebruikt middels het touchscreenbedieningspaneel. Met de ingebouwde ledverlichting, bestaande uit 7 verschillende kleuren, ervaart u de positieve invloed van licht op uw lichaam en geest. Dankzij de bluetoothfunctie luistert u naar uw favoriete muziek via uw telefoon of tablet. Verder is het mogelijk om het bad automatisch te vullen. De instelbare badverwarming houdt het water op de gewenste temperatuur.

Eenvoudige installatie
De installatie van de whirlpool is enorm makkelijk. Door de afneembare badpanelen verloopt de opbouw zeer soepel en maakt u binnen no time gebruik van het bad. U bepaalt moeiteloos de perfecte hoogte door middel van het rvs-ondersteuningsframe met verstelbare poten. Na het afstellen hoeft u enkel de aanwezige koppelingen aan te spannen en de meegeleverde toe- en afvoerleidingen aan te sluiten.

Specificaties

Totaal aantal jets
40
Waterpomp
Luchtpomp
i Turbomassage
i Programma's
0
Kleurentherapie
Muziekaansluiting
Badverwarming
Droogblaasfunctie
Naspoelfunctie
i Automatische vulfunctie
Waterstandbeveiliging
Inbouwmogelijkheid

Standaard meegeleverd

  • Thermostaatkraan
  • Handdouche en vulkraan
  • Badpanelen
  • Verstelbare poten
  • Badkussens
  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Waar is een whirlpool goed voor?

Bij Maxaro vindt u whirlpools met watermassage of water- en luchtmassage. Deze geven de huid en spieren een volledige massage. De massage zorgt voor mentale en fysieke ontspanning. Daarnaast bevorderen de trillingen van de luchtmassage de stofwisseling.

Wat onderscheidt Maxaro-whirlpools van andere merken?

Al sinds 2004 zijn wij whirlpoolexperts. Onze productspecialisten gebruiken deze jarenlange ervaring om nieuwe whirlpools te ontwerpen en continu te blijven ontwikkelen. Al onze whirlpools worden geproduceerd volgens de strenge Europese Norm en de CE-norm. Deze staan voor veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Maxaro beschikt eveneens over een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met een daarop afgestemd voorraadsysteem. Hierdoor bent u jarenlang verzekerd van een veilige en betrouwbare Maxaro-whirlpool.

Hoeveel garantie heb ik op een whirlpool?

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw whirlpool. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.

Aanbevolen combinaties

Whirlpool + sifon

3.249,95

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Whirlpool + sifon + onderhoudspakket

3.357,65

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Whirlpool + sifon + onderhoudspakket + aromapakket

3.471,35

Vandaag besteld, dinsdag in huis

Whirlpool + Belgaqua keerklep

3.435,-

Vandaag besteld, dinsdag in huis