Whirlpool baden

Creëer uw eigen wellness in de badkamer met een whirlpoolbad, ook wel bubbelbad genoemd. Hierin komt u volledig tot rust en geniet u van een heerlijke water- of luchtmassage. Bij Maxaro slaagt u maximaal voor een whirlpoolbad. Bekijk ons bruisende assortiment online of kom proefliggen in één van onze megashowrooms.  

84 producten

Sorteer op:

Whirlpool Bad Nordic Brass 2 Persoons 180x120cm Watermassage W17012BM
Art: W17012BM

180x120 cm

Met watermassage

1,945,-
Uiterlijk August 16 in huis
Whirlpool & Bad Aroma 250 ml Green Tea ST102061
Art: ST102061
14,95
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Sifon & adapter Whirlpool Wit TS14001
Art: TS14001
49,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: ST304001
19,95
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: ST102051
14,95
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: ST102041
14,95
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: 911013794
89,70
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: ST102011
14,95
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: ST102021
14,95
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: ST102031
14,95
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: 911013800
113,80
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: 911013793
99,70
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis

Water- en luchtmassage 

Er zijn twee soorten whirlpoolbaden: watermassage en water- en luchtmassage. Watermassage geeft een volledige massage aan de huid en spieren door middel van dunne en grove stralen. Daarvoor zijn er verschillende hydrojets geïntegreerd, zoals de acupunctuurjets met een krachtige dunne straal en grote zij-jets. Bij de baden met water- en luchtmassage worden deze acupunctuurjets in de bodem vervangen door luchtjets. De luchtpomp en waterpomp kunnen gelijktijdig aangezet worden, maar ook onafhankelijk van elkaar. De hoeveelheid jets en de plaatsing daarvan zijn afhankelijk van het model whirlpool. 

De voordelen van whirlpoolbaden 

Een whirlpoolbad is meer dan alleen een bad. Een whirlpoolbad zorgt voor een wellnessgevoel om maximaal te ontspannen. Geef uw huid en spieren een water- en luchtmassage en kom volledig tot rust na een drukke werkdag. De massage bevordert de stofwisseling en geeft het lichaam energie door de stimulering van de bloedsomloop. Kies uit verschillende uitvoeringen. De meest luxe uitvoering heeft maar liefst 9 verschillende massageprogramma's.  

1-persoons bubbelbad 

Een whirlpool hoeft niet alleen een luxe te zijn voor een grote badkamer. Er zijn modellen die makkelijk in een kleinere badkamer passen. Kies voor een rechthoekig of kwartrond exemplaar. Met de 1-persoons bubbelbad geniet u van een heerlijke massage die zorgt voor mentale en fysieke ontspanning.   

Bekijk onze 1-persoons whirlpools 

2-persoons bubbelbad 

In een grote badkamer past makkelijk een 2-persoons whirlpool. Zo geniet u samen van een heerlijke massage. Tweepersoons bubbelbaden zijn er in diverse vormen, zodat er altijd één aansluit bij uw persoonlijke voorkeur en badkamer. Kiest u ervoor om lekker naast elkaar te zitten, tegenover elkaar of liever een brede whirlpool waarbij uw benen elkaar niet kruisen?  
 
Bekijk onze 2-persoons whirlpools

Stoomcabine met bad 

Wanneer een ligbad niet volstaat is een whirlpool gecombineerd met een stoomcabine de ultieme wellnessbeleving. De stoom in de stoomcabine zorgt voor ontspanning van de spieren, reiniging van de luchtwegen en versoepeling van de huid. Na het gebruik van de stoomcabine laat u het whirlpool bad vollopen en neemt u een heerlijke ontspannende watermassage. U kunt er ook voor kiezen om een douche te nemen. Alle stoomcabines met bad zijn voorzien van een kleurentherapie met 7 verschillende kleuren onder en boven water. Hiermee haalt u een complete mini-wellness in huis.   
 
Bekijk onze stoomcabines met bad