Whirlpool onderhoudspakket

911013793

Whirlpool onderhoudspakket

911013793

107,70
Voor 13.00 uur besteld, morgen in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De sanitair totaalreiniger ontkalkt en ontvet de whirlpool en laat een beschermlaag achter, zodat het bad langer schoon blijft.

De whirlpool leidingreiniger zorgt voor het behoud van een veilig en goed functionerend systeem van de whirlpool, waardoor deze in uitstekende conditie blijft.

Productomschrijving

Het whirlpool onderhoudspakket bestaat uit 4 stuks whirlpool leidingreiniger met telkens een inhoud van 1 liter en 2 stuks sanitair totaalreiniger van 750 ml. Met deze producten verloopt het onderhoud van uw whirlpool vlekkeloos.

Sanitair totaalreiniger
De sanitair totaalreiniger verwijdert kalkaanslag en zeepresten die zich op het oppervlak van uw whirlpool bevinden. Daarnaast laat dit product een beschermende laag achter, waardoor het bad langer fris en schoon blijft. Bovendien is de totaalreiniger ook te gebruiken voor het reinigen van uw gehele badkamer. Bij gebruik dient u per 10 liter water ongeveer 20 tot 40 ml van dit reinigingsmiddel toe te voegen.

Whirlpool leidingreiniger
De whirlpool leidingreiniger is geschikt om de leidingen en het interne systeem van het bad goed door te spoelen. Kalkaanslag, zeepresten, haren en huidvetten worden op deze manier probleemloos verwijderd. Gebruik de reiniger maandelijks of na 3 badsessies om de doorstroming van uw whirlpool optimaal te houden. Hiervoor heeft u circa 250 tot 300 ml nodig per bad.

Specificaties

Inhoud
1 L0.75 L
Houdbaarheid
3 jaar onaangebroken
Onderhoudsadvies
Minimaal 1x per maand of na 3 badsessies
Toepassing
WhirlpoolGehele badkamer
Verbruik
250-300 ml per bad20-40 ml per 10 liter water