Whirlpool starterspakket

911013800

Whirlpool starterspakket

911013800

127,75
Vandaag besteld, woensdag in huis
1

Retourneren binnen 365 dagen

Gegarandeerd de laagste prijs

Productvoordelen

De sanitair totaalreiniger ontkalkt en ontvet de whirlpool en laat een beschermlaag achter, zodat het bad langer schoon blijft.

De whirlpool leidingreiniger zorgt voor het behoud van een veilig en goed functionerend systeem van de whirlpool, waardoor deze in uitstekende conditie blijft.

Productomschrijving

Het whirlpool starterspakket bestaat uit een sifon met adapter, 2 stuks whirlpool leidingreiniger van 1 liter, sanitair totaalreiniger van 750 ml en een whirlpool- en badaroma van 250 ml met eucalyptusgeur. Dankzij deze producten bent u meteen van alle benodigdheden voorzien.

Sanitair totaalreiniger
Met de sanitair totaalreiniger verwijdert u kalkaanslag, zeepresten en huidvetten van het oppervlak van uw whirlpool. Daarnaast laat dit product een beschermend laagje achter, waardoor het bad langer schoon en fris blijft. Bovendien is de sanitair totaalreiniger ook geschikt om uw gehele badkamer schoon te maken. Bij gebruik dient u per 10 liter water ongeveer 20 tot 40 ml van dit reinigingsmiddel toe te voegen.

Whirlpool leidingreiniger
De whirlpool leidingreiniger dient om de leidingen en het interne systeem van uw bad te spoelen. Hiermee verwijdert u kalkaanslag, zeepresten, haren en huidvetten uit de interne systemen van de whirlpool. Gebruik deze reiniger maandelijks of na 3 badsessies om een optimale doorstroming van uw whirlpool te behouden. Hiervoor heeft u circa 250 tot 300 ml nodig per bad.

Sifon met adapter De sifon met adapter zorgt ervoor dat het water soepel wordt afgevoerd naar de leidingen. Deze is vervaardigd uit polypropeen en heeft een diameter van 40 mm.

Specificaties

Inhoud
0.75 L1 L0.25 L
Geur
Eucalyptus
Houdbaarheid
3 jaar onaangebroken
Onderhoudsadvies
Minimaal 1x per maand of na 3 badsessies
Toepassing
Gehele badkamerWhirlpoolLigbad
Verbruik
20-40 ml per 10 liter water250-300 ml per bad30 ml per 1000 liter water
Aansluiting afvoer
Knelring
Kleur
Wit
Materiaal
Polypropeen
Uitwendige buisdiameter
40 mm