Menu

Badkamerspiegels

Een spiegel mag absoluut niet ontbreken in uw badkamer. Spiegels zijn niet alleen functioneel, maar zorgen ook voor extra sfeer. In ons uitgebreide assortiment ontdekt u badkamerspiegels in allerlei vormen en maten. Zo vindt u gegarandeerd het perfecte exemplaar. Bekijk alle modellen online of in een van onze megashowrooms.
 

504 producten

Sorteer op:

Een prachtig wandjuweel

Voor elke badkamer is er een passende spiegel te vinden. Naast de functionaliteit heeft een spiegel nog andere voordelen. Zo is het een sieraad aan de wand waarmee u de ruimte mooier maakt. Bovendien laat deze de ruimte optisch groter lijken. Voor in het toilet hebben we kleine toiletspiegels in ons ruime assortiment.

Tip: stem de maat van de spiegel en het badkamermeubel of de wastafel op elkaar af.

Badkamerspiegels in diverse vormen

Bij Maxaro vindt u ronde en rechthoekige spiegels voor de badkamer. Een rechthoekig model is tijdloos en past bij elke stijl. Voor een speels effect neemt u een ronde badkamerspiegel. Hiermee worden de rechte lijnen in uw badkamer doorbroken. 

Spiegelverwarming

Er is niets zo vervelend als een beslagen spiegel na het douchen of badderen. Dankzij spiegelverwarming is condens op uw spiegel voorgoed verleden tijd. Ons assortiment bevat onder andere badkamerspiegels met ingebouwde verwarming. Verder beschikken we over een ruime collectie die geschikt is om te combineren met losse spiegelverwarming.

Badkamerspiegel met of zonder verlichting

Maxaro heeft een groot aanbod badkamerspiegels met verlichting. Hierbij maken we onderscheid tussen inbouw- en opbouwverlichting. Op een spiegel zonder verlichting kunt u namelijk meestal wel opbouwverlichting plaatsen. Goede verlichting maakt scheren, make-up aanbrengen of uw wenkbrauwen epileren een stuk eenvoudiger. Bovendien heeft u een extra lichtpunt in uw badkamer. Hiernaast vindt u bij ons ook make-up spiegels en spiegelkasten.

Spiegel voor in de badkamer kopen?

Wilt u een badkamerspiegel kopen? Alle spiegels uit ons uitgebreide assortiment schitteren aan de wand in onze megashowrooms. Veel van deze Maxaro-badkamerspiegels zijn gecombineerd met een badkamermeubel, zodat u wordt geïnspireerd door de talloze mogelijkheden. Welke model u ook kiest, met een spiegel van Maxaro bent u altijd verzekerd van de juiste keuze. Kom langs of bekijk het complete aanbod online. Bij Maxaro slaagt u altijd maximaal voor alles in uw droombadkamer.