grijze-budget-badkamer (2).jpg

Budgetproof badkamer: een nieuwe badkamer voor slechts € 1.700!

De badkamer voldoet niet meer aan uw wensen, of is nodig aan vervanging toe. Vaak is een nieuwe badkamer een flinke investering. Maar ook met een kleiner budget is dat mogelijk. Bij Maxaro gingen we aan de slag voor een volledig nieuwe badkamer met een mooi design voor circa € 1.700,-. Benieuwd hoe u dat doet? Lees hieronder verder en bekijk onze shoplist voor de budgetbadkamer. 

Douche van alle gemakken voorzien 

De douche mag natuurlijk niet ontbreken in de badkamer. Hier maakt u dagelijks gebruik van en bovendien zorgt een douchesessie voor een moment van ontspanning. Kies daarom voor een regendoucheset, zodat u heerlijk geniet van een aangename regenbui. Deze set vindt u al voor € 199,- inclusief douchekraan. Wilt u graag meer besparen? Ga dan voor een reguliere doucheset van € 149,-. Daarnaast vindt u diverse modellen douchecabines voor minder dan € 200,-. Als u kiest voor het gemak van een douchebak betaalt u ongeveer € 100,-. 

Badkamermeubel voor een kleine prijs 

Het badkamermeubel is de centrale plek voor tandenpoetsen, scheren en opmaken. Voor € 210,- heeft u al een meubel inclusief wastafel. Dit is een perfect voorbeeld dat goedkoop er niet goedkoop uit hoeft te zien. Voor € 69,- schaft u een prima wastafelkraan aan. Deze wasplek is pas echt compleet met een bijpassende spiegel. Zoek naar een spiegel met dezelfde breedte als het badkamermeubel. Een spiegel van 60x70 cm vindt u bij Maxaro vanaf € 69,-. 

Budgetproof badkamer: Grijze badkamer met douchecabine

Stijlvolle radiator voor scherpe prijs 

Handdoekradiatoren zijn het voordeligst om in uw badkamer te plaatsen. In onze budgetbadkamer is er gekozen voor een stijlvolle, donkergrijze handdoekradiator. Deze koopt u al voor € 200,- inclusief radiatorkranen.  

Hangtoilet voor een moderne uitstraling 

Een hangtoilet is helemaal van deze tijd en koopt u al vanaf € 149,-. Dit toilet heeft een moderne uitstraling. Bovendien is een hangend toilet erg praktisch, omdat u er makkelijk onder schoonmaakt. Als u graag meer wilt besparen kiest u voor een staand toilet. Dit vindt u voor slechts € 65,-. Handig wanneer u gebruikmaakt van een stortbak die nog in prima staat is. 

Voordelige tegels van de beste kwaliteit 

Het sanitair is totaal € 1.130,-. Om de badkamer compleet te maken vindt u bij Maxaro een ruim assortiment tegels. Onze wandtegels zijn verkrijgbaar vanaf € 9,95, de vloertegels vanaf € 17,-. In deze badkamer is er gekozen voor een betonlook uit de Traffic-serie. Hierdoor krijgt de ruimte een stoer uiterlijk voor een voordelige prijs van € 29,95 per m². 

Realiseer uw goedkope badkamer 

De badkamer is compleet. Deze hoeft u alleen nog te bestellen en te plaatsen. Zorg er bij het verbouwen van de badkamer voor dat u zoveel mogelijk zelf doet. Daarnaast bespaart u geld door de indeling hetzelfde te houden, zodat u geen leidingen hoeft te verleggen. 

Met een klein budget van € 1.700,- haalt u nog steeds een prachtexemplaar in huis. Bekijk ons complete aanbod online of kom langs in onze megashowrooms. Hier slaagt u gegarandeerd voor ieder budget.

Shop hier onze budgetbadkamer 

Hieronder vindt u een overzicht van alle producten, die in de budgetbadkamer zitten.