Helaas, geen zoekresultaten gevonden

Verfijn je zoekopdracht door:

  • Benoem eigenschappen als kleur, breedte etc.. apart in het zoekveld
  • De zoekterm aan te passen; synoniemen of andere schrijfwijzes kunnen helpen
  • Controleer de spelling van je zoekopdracht, het kan zijn dat er een foutje in staat
  • Te zoeken op productnummer

Staand toilet 

Het staande toilet is traditioneel en het meest voorkomend in de toiletruime en badkamer. Dit toilet is eenvoudig te monteren indien u een afvoer in de vloer of muur heeft. Een groot pluspunt van een afvoer uit de vloer is dat u daarmee ruimte bespaart. Om u te voorzien van de beste kwaliteit zijn alle wc’s gemaakt van keramiek. Dit materiaal zorgt voor een glad en onderhoudsvriendelijk oppervlak. De potten worden door en door voorzien van een glazuurlaag. Ook de niet-zichtbare delen. Hierdoor krijgen vuil en kalk weinig kans om zich te hechten en maakt u het toilet makkelijk schoon.

Toiletten met vlakspoel 

In ons assortiment vindt u staande toiletten met een vlakspoel spoelvorm. De toiletten hebben een plateau die eerst de boodschap opvangt. Na het doorspoelen verdwijnt deze in het water. Het grote voordeel hiervan is dat u voor medische doeleinden de ontlasting kunt bekijken. Daarnaast heeft u met een vlakspoel toilet geen last van opspattend water.

Toiletbril 

Een toiletbril maakt het toilet compleet. Bij Maxaro heeft u de keuze uit diverse zittingen, zowel dunne als dikke exemplaren. Zo vindt u voor elke toiletpot gegarandeerd een bijpassende wc-bril. De toiletbrillen zijn bovendien uitgevoerd met softclose. Door de vertraagde automatische sluiting sluit de toiletbril geluidloos. Hierdoor krijgt uw toilet minder te verduren en is de levensduur langer.

Stortbak 

Om gebruik te maken van een staand toilet heeft u een laaghangende stortbak nodig. Hier wordt het water in opgeslagen. Door op de knop te drukken stroomt het spoelwater het toilet in. Maxaro biedt u keuze uit diverse mogelijkheden. 

Tip: met de handige samensteller op onze website haalt u de juiste producten in huis voor installatie en gebruik van uw toilet.