Toiletten staand

Een staand toilet is een wc die op de grond staat en waarbij de afvoer veelal onder het toilet de vloer ingaat. Wanneer u geen ruimte heeft voor een hangtoilet is een staand toilet dé oplossing. Ook als er al een afvoer in de grond zit, is een staande wc ideaal. U hoeft dan alleen het nieuwe toilet daarop te bevestigen. Bent u op zoek naar een staand toilet? Kom dan langs in één van onze showrooms of bekijk het assortiment online. 

Benodigdheden voor een staand toilet: toiletpot | wc-bril | stortbak | bevestigingsset -

2 producten

Sorteer op:

Toiletpot Staand Dino Vlakspoel Wit 911013600
Art: 911013600
65,-
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huisMorgen in huis
Toiletpot Staand Dino Vlakspoel Wit 911013601
Art: 911013601
65,-
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huisMorgen in huis

Staand toilet 

Het staande toilet is traditioneel en het meest voorkomend in de toiletruime en badkamer. Dit toilet is eenvoudig te monteren indien u een afvoer in de vloer of muur heeft. Een groot pluspunt van een afvoer uit de vloer is dat u daarmee ruimte bespaart. Om u te voorzien van de beste kwaliteit zijn alle wc’s gemaakt van keramiek. Dit materiaal zorgt voor een glad en onderhoudsvriendelijk oppervlak. De potten worden door en door voorzien van een glazuurlaag. Ook de niet-zichtbare delen. Hierdoor krijgen vuil en kalk weinig kans om zich te hechten en maakt u het toilet makkelijk schoon.

Toiletten met vlakspoel 

In ons assortiment vindt u staande toiletten met een vlakspoel spoelvorm. De toiletten hebben een plateau die eerst de boodschap opvangt. Na het doorspoelen verdwijnt deze in het water. Het grote voordeel hiervan is dat u voor medische doeleinden de ontlasting kunt bekijken. Daarnaast heeft u met een vlakspoel toilet geen last van opspattend water.

Toiletbril 

Een toiletbril maakt het toilet compleet. Bij Maxaro heeft u de keuze uit diverse zittingen, zowel dunne als dikke exemplaren. Zo vindt u voor elke toiletpot gegarandeerd een bijpassende wc-bril. De toiletbrillen zijn bovendien uitgevoerd met softclose. Door de vertraagde automatische sluiting sluit de toiletbril geluidloos. Hierdoor krijgt uw toilet minder te verduren en is de levensduur langer.

Stortbak 

Om gebruik te maken van een staand toilet heeft u een laaghangende stortbak nodig. Hier wordt het water in opgeslagen. Door op de knop te drukken stroomt het spoelwater het toilet in. Maxaro biedt u keuze uit diverse mogelijkheden. 

Tip: met de handige samensteller op onze website haalt u de juiste producten in huis voor installatie en gebruik van uw toilet.