beige-badkamer-koperen-kranen.png

In 5 stappen uw droombadkamer

Na lang dromen is het zover, u gaat de badkamer verbouwen. De ruimte is nodig toe aan een make-over. De zoektocht gaat beginnen, maar wat is nu de eerste stap? Hieronder vindt u een stappenplan om u op weg te helpen bij het uitzoeken van uw droombadkamer. 

Stap 1. Inspiratie opdoen 

In de eerste fase is het belangrijk om veel inspiratie op te doen. Het leukste van deze fase is dat alles mogelijk is. Droom lekker weg bij de allermooiste badkamers en badkamerproducten op onze website of breng een bezoek aan één van onze showrooms. Daar vindt u diverse inspirerende sfeerkamers die u helpen bij het uitzoeken van de perfecte stijl. Daarnaast kunt u voldoende inspiratie opdoen op Pinterest of Instagram

Tip: maak een bord aan op Pinterest om uw digitale moodboard te verwezenlijken. Het totaalplaatje zegt veel over de badkamerstijl en brengt u op nieuwe inzichten. 

Stap 2. Voorbereiden 

Bij de tweede stap gaat u uw wensen in kaart brengen. Welke elementen wilt u graag in de nieuwe badkamer? Bedenk van tevoren wat het belangrijkste doel is van deze ruimte. Wilt u compleet tot rust komen in uw eigen wellnessbadkamer? Of heeft u behoefte aan een ruimere plek zodat u een file voor de badkamerdeur voorkomt? Denk vervolgens na over de toekomst. Voldoet deze dan nog steeds aan uw wensen? Een verlanglijstje helpt u om een duidelijk overzicht te maken. Plaats hierop al uw favoriete artikelen zoals een douche, bad, toilet of badkamermeubel

Tip: maak uw verlanglijstje in onze webshop. Dit doet u gemakkelijk door op de knop 'bewaar' te klikken bij uw favoriete product. Bovenin het menu staat links van het winkelmandje een hartje. Als u hierop klikt ziet u een compleet overzicht van uw bewaarde producten.  

Stap 3. Ontwerpen 

Nadat u alle wensen op een rijtje hebt gezet is het tijd om de indeling te bepalen en een plattegrond te schetsen. Meet allereerst de badkamer op. Dit geeft u een goed overzicht van de beschikbare ruimte. Maak diverse schetsen met alle mogelijke indelingen. Daaruit kiest u uw ideale en realistische situatie. Teken vervolgens een definitieve plattegrond met daarin alle benodigde maten. Heeft u een beperkt budget? Houd dan de indeling hetzelfde. Hierdoor hoeft u geen aansluitingen te verplaatsen, zoals de cv-aansluiting voor uw nieuwe radiator. Dit is namelijk een stuk voordeliger, tenzij u een handige doe-het-zelver bent. 

Stap 4. Realiseren 

De voorbereidingen zijn getroffen en u bent klaar om uw eigen droombadkamer samen te stellen. Dit doet u online, of in één van onze showrooms. Houd uw moodboard, verlanglijstje en plattegrond bij de hand. Zo heeft u een duidelijk beeld van wat er in uw badkamer past. Heeft u alles bij elkaar? Kijk dan nog eens goed of alles voldoet aan uw voorwaarden. Zo ja, dan staat niets u meer in de weg om uw droombadkamer te bestellen. 

Belangrijke tip! 
Vindt u het lastig om een keuze te maken? Vraag advies aan één van onze specialisten. Vertel wat uw wensen zijn en wat de belangrijke eisen zijn voor een badkamer. Hij of zij kan u vertellen welke producten er passen bij uw leefomgeving en behoeftes. 

Stap 5. Maximaal genieten 

Na de bestelling is uw badkamer binnen handbereik, want maar liefst 98% is direct uit voorraad leverbaar. Daardoor profiteert u van een snelle levering en geniet u in no time van uw eigen droombadkamer. Wilt u zo lang mogelijk genieten van de mooie uitstraling van uw badkamer? Dan mag u onze complete schoonmaakhandleiding niet missen.  

Alle stappen op een rij 

Haal uw droombadkamer in 5 stappen in huis: 

  1. Doe voldoende inspiratie op. 
  2. Breng alle belangrijke wensen in kaart. 
  3. Bepaal de indeling en teken een plattegrond. 
  4. Realiseer uw nieuwe badkamer. 
  5. Geniet maximaal van uw eigen droombadkamer.