zwart-badkamermeubel-4-lades.jpg

De laatste trends op het gebied van badkamermeubels

Badkamermeubels zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen en uitvoeringen. Naast een mooi design, dienen deze ook voorzien te zijn van praktische functionaliteiten. Zo geniet u altijd van ultiem gebruiksgemak gecombineerd met een mooie uitstraling. In deze blog ontdekt u de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van badkamermeubels. 

Brede badkamermeubels en hoge zijkasten 

Badkamermeubels zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende afmetingen. Deze zijn steeds breder geworden om nog meer opbergruimte en gebruikersplaatsen te bieden. Een brede wastafel zorgt er namelijk voor dat u altijd voldoende plaats heeft om hier met meerdere gezinsleden gebruik van te maken. 

Wanneer de maximale breedte in de badkamer bereikt is, gaan de zijkasten vaak de hoogte in. Deze hangen los van de grond, maar maken optimaal gebruik van de hoogte die beschikbaar is. Bovendien hebben deze een ruimtelijk effect. Ook kunt u hier heel wat in kwijt, zodat uw badkamer altijd voorzien is van een nette en opgeruimde uitstraling.

Slimme indeling voor maximale ruimte 

Er zijn steeds meer mogelijkheden bij badkamermeubels om uw spullen handig op te bergen. Tegenwoordig heeft u voldoende ruimte om alles netjes uit het zicht een plek te geven, zonder dat dit grote kasten oplevert. Hierdoor heeft de badkamer een rustgevend uiterlijk, waarin u geniet van maximale ontspanning. 

Met badkamermeubels die beschikken over een slimme sifonuitsparing maakt u optimaal gebruik van de ruimte in de lades. De ruimtebesparende sifon zorgt er namelijk voor dat u meer opbergruimte overhoudt in het meubel. 

Daarnaast zijn er allerlei indelingen mogelijk. Zo zijn er zwevende modellen met één of twee lades, meubels met twee lades naast of onder elkaar, meubels met drie lades naast elkaar en meubels met vier of zes lades. Of wat dacht u van een los wastafelblad gecombineerd met laag zwevende lades? Om meer ruimte te creëren voor het opbergen van spullen, zijn de lades verhoogd. Deze slimme uitvoeringen zorgen ervoor dat u het meubel optimaal kunt benutten. 

De ladeverdeler van Maxaro is ideaal om de beschikbare opbergruimte efficiënt te gebruiken. Hiermee creëert u overzicht in de lades, zodat u de ruimte goed benut. De ladeverdeler is naar eigen wens in te delen. 

Uiteenlopende kleuren 

Een traditioneel wit badkamermeubel is de meest populaire keuze. Dit heeft een frisse, tijdloze uitstraling en vormt de perfecte basis voor verschillende badkamerstijlen. Hierbij heeft u de keuze uit een uitgebreid aanbod, met hoogglans en matte varianten. Combineer wit bijvoorbeeld met andere kleuren voor een contrasterend resultaat. 

Er zijn nog veel meer trendy mogelijkheden qua kleur. Mag het wel wat spannender voor u? Schuif wit dan aan de kant en ga voor een zwart badkamermeubel. Hiermee haalt u een echte eyecatcher in huis. Of ga voor een grijs exemplaar en voorzie uw badkamer gegarandeerd van een stijlvolle look. Bruine en eiken badkamermeubels zorgen voor een warme sfeer.

Badkamermeubel met verlichting 

Meubelverlichting is een trendy aanvulling op uw badkamermeubel. Deze toevoeging geeft de badkamer een gezellige en moderne uitstraling. De geïntegreerde ledlampen langs de rand van het meubel zijn te bedienen met een touch schakelaar. Hierdoor is het mogelijk om de kleurtemperatuur aan te passen, zodat u zelf bepaalt welke tint u het fijnste vindt. Zo ontstaat er een sfeervolle gloed over het badkamermeubel en de rest van de ruimte.

Het badkamermeubel van uw dromen 

Bent u op zoek naar een badkamermeubel om uw badkamer compleet te maken? Bij Maxaro spelen we in op de trends binnen dit assortiment. Zo kunnen we u steeds het mooiste en meest functionele badkamermeubel aanbieden. Kom langs in een van onze showrooms, of ontdek het uitgebreide aanbod op de website. Eén ding is zeker: bij ons slaagt u maximaal.