Grijze badkamer

In de grijze badkamer vormt grijs de basiskleur. Daarnaast is deze moderne badkamer aangekleed met stijlvolle, witte elementen voor een mooi contrast. Door de neutrale look-and-feel straalt de ruimte eenheid en rust uit. In dit artikel doet u inspiratie op en ontdekt u alles over de gebruikte materialen. 

Natuurgetrouwe natuursteenlook tegels

Deze badkamer is volledig betegeld met een antracietkleurige natuursteenlook tegel. De tegel heeft een mat uiterlijk en straalt bijzonder veel klasse uit. Dankzij de natuurgetrouwe kleurnuances is deze nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden. Voor een gevarieerder lijnenspel is de tegel in 2 verschillende afmetingen toegepast, namelijk 75x75 cm en 7,5x30 cm.

Ruimtelijke inloopdouche met dubbele glaswand

De inloopdouche bestaat uit 2 wanden met een chromen afwerking. Hierbij zorgt het heldere glas voor een ruimtelijk effect. Door het transparante glas lijkt het immers alsof de vloer doorloopt. Verder hangt er in de douche een chromen inbouw regendoucheset met een vierkant design. Deze set is voorzien van een thermostaatkraan, regendouche van 20 cm, wandarm, handdouche, handdouchehouder en een doucheslang.

Witte meubels voor een frisse touch

Het mat witte badkamermeubel en de bijpassende badkamerkast komen uitstekend tot hun recht in deze hedendaagse badkamer. De meubels bieden voldoende opbergruimte en hebben een prachtige uitstraling. Het badkamermeubel is uitgerust met een mineraalmarmeren wastafel. Dit exemplaar is zeer makkelijk te onderhouden. Daarbij is gekozen voor een chromen wastafelkraan. 

Badkamerspiegel met verlichting

De rechthoekige badkamerspiegel van 80x60 cm is een wandjuweel in het interieur. Het design is tijdloos en afgewerkt met een sfeervolle ledverlichting omlijsting. De kleurtemperatuur is aan te passen, zodat er altijd de perfecte ambiance ontstaat. Ook zorgt de spiegel ervoor dat de badkamer optisch groter lijkt.

Smaakvolle designradiator

Om de badkamer op een stijlvolle manier te verwarmen is er een glanzend witte designradiator geplaatst. Dit model beschikt over lange spijlen met een afgeronde vormgeving en smalle tussenruimtes. De radiator is gemaakt van aluminium en heeft daardoor een duurzaam en milieuvriendelijk karakter. Het materiaal geleidt de warmte zeer goed en heeft een hoge afgifte, waardoor het energieverbruik en de kosten lager zijn. Bovendien roest aluminium niet.  

Hangtoilet met bijpassend bedieningspaneel

Het witte hangtoilet is gecombineerd met een glanzend, chroomkleurig bedieningspaneel. Dit heeft een moderne vormgeving met strakke lijnen. Boven de wc is een nis gecreëerd. Deze is ideaal om bijvoorbeeld accessoires te etaleren. Denk aan geurstokjes of een geurkaars voor een aangenaam aroma.