Hexagon badkamer

In de hexagon badkamer springen de gouden kranen meteen in het oog. Deze trendy eyecatchers geven het interieur een luxueuze touch. De badkamer is uitgerust met een stijlvolle douchecabine, compact badkamermeubel en prachtig vrijstaand bad. Laat u hieronder inspireren door de diverse elementen in deze badkamer.

De perfecte tegelcombinatie

De accentwand brengt de badkamer tot leven. Deze muur is betegeld met een unieke, zeshoekige uni-tegel. De tegel heeft een mat zwarte afwerking en straalt bijzonder veel klasse uit. Daarnaast is de ruimte voorzien van een antracietkleurige natuursteenlook tegel. Dankzij de natuurgetrouwe kleurnuances is deze nauwelijks van echt natuursteen te onderscheiden. Hiermee krijgt de badkamer een stoere ambiance.

De luxe van een vrijstaand bad

Het paradepaardje van de badkamer is het vrijstaande bad. Dit exemplaar is gemaakt van acryl en gecombineerd met een vrijstaande badkraan. Deze kraan benadrukt het ruimtelijke en luxe gevoel. Het bad heeft een ovale vormgeving met een dunne rand, welke over een slim edge design beschikt. Naast een strakke uitstraling heeft dit ontwerp een extra ruime binnenmaat.

Het gemak van een douchecabine

De douchecabine is ideaal om na een lange dag volledig tot rust te komen. Hierin hangt een gouden regendoucheset bestaande uit een thermostaatkraan, regendouche, handdouche, douchestang en -slang. De royale regendouche heeft een diameter van 25 cm en biedt ultiem doucheplezier. Bovendien zorgt de cabine voor minder spatwater en blijft de warmte er langer in hangen.

Sfeervol badkamermeubel

Naast zwart- en grijstinten is er gekozen voor een middenbruin eiken badkamermeubel. De warme eikenlook creëert hierbij een sfeervol uiterlijk. Het 2-lade meubel is uitgevoerd met een tijdloos, vlak front en mineraalmarmeren wastafel. Dit glanzend wit model bestaat uit strakke, rechte lijnen en maakt het plaatje compleet. Verder mag de badkamerspiegel met ledverlichting niet ontbreken.

Eenheid tot in detail

Alle badkameronderdelen zijn tot in het kleinste detail op elkaar afgestemd. De gouden kleur komt namelijk overal terug. In de douchecabine, bij de kranen en zélfs op het badkamermeubel. Dit heeft goudkleurige handgrepen. Door dezelfde lijn door te trekken over heel de badkamer, ontstaat een mooi samenhangend geheel.