Industriële betonlook badkamer

Deze betonlook badkamer is geïnspireerd op de industriële stijl en heeft een stoere look-and-feel. In dit interieur staan een betonlook en grijze en zwarte kleurtinten centraal. Daarnaast zijn er allerlei zwarte accenten toegepast. Ontdek alles over de toegepaste producten, zodat u inspiratie opdoet voor de badkamer van uw dromen.

Stoere betonlook tegels

De volledige badkamer is betegeld met een betonlook tegel. Deze tegel heeft het uiterlijk van echt beton en is voorzien van grijze kleurnuances voor extra diepte. Op de badkamervloer ligt de 60x60 tegel met een vierkante vorm. De wanden zijn uitgerust met een langwerpige tegel van 10x60 cm. Door verschillende tegelmaten met elkaar te combineren ontstaat er een mooi contrast.

Slimme badkamerindeling

Door een tussenwand te plaatsen in het midden van de badkamer wordt de beschikbare oppervlakte optimaal benut. Langs de ene kant van de wand is een douchenis gecreëerd. De andere zijde dient als toiletruimte. Bovendien zorgt de scheidingswand voor extra privacy tijdens het douchen of gebruiken van de wc. Ideaal wanneer er meerdere personen gelijktijdig in de badkamer zijn.

Douche met zwarte elementen

De douchenis wordt afgesloten met een stijlvolle douchedeur. Deze deur is uitgevoerd met helder glas, waarin zwarte strepen verwerkt zijn.  Hiermee wordt het industriële gevoel benadrukt. In de douche hangt een prachtige, zwart metalen inbouw regendoucheset. De set heeft een luxe design dankzij het hoge afwerkingsniveau.

Unieke toiletruimte

In het toiletgedeelte is gekozen voor een mat zwarte wc met een bijpassend bedieningspaneel. Het opvallende hangtoilet heeft een minimalistische vormgeving en staat mooi in contrast tot de grijze badkamervloer. Daarbij is een zwarte designradiator geplaatst. Deze past uitstekend bij de rest van de badkamer.

Badkamermeubel en -kast als blikvanger

Het donkergrijze badkamermeubel en de bijpassende kast bieden ruim voldoende opbergplaats en vormen het middelpunt van de badkamer. Deze eyecatchers zijn uitgerust met een greeploos front en hebben daardoor een strak uiterlijk. Voor een sprankelende touch is het badkamermeubel gecombineerd met een zwart metalen wastafelkraan. Daarnaast hangt er een spiegel tegen de muur. Dit tijdloze exemplaar is voorzien van ingebouwde verlichting en geeft het geheel een sfeerrijke look.