Klassieke badkamer

Deze badkamer kenmerkt zich door klassieke elementen. Witte en zwarte tinten voeren hier de boventoon. Er is gekozen voor een vrijstaand bad, inloopdouche, chromen kranen en een ruim badkamermeubel. In dit artikel leest u alles over deze badkamerinrichting, waarmee u inspirerende ideeën opdoet. 

De perfecte tegels

Op de vloer ligt een zwart-witte decortegel. Deze tegel bestaat uit een symmetrisch patroon met sierlijke vormen. Hierdoor krijgt de badkamer een elegante look-and-feel. De muren zijn betegeld met een glanzend witte uni-tegel. Door de afgeschuinde randen ontstaat een prachtig 3D-effect. Samen vormen deze tegels de ultieme combinatie.

Stijlvol badkamermeubel

Het mat zwarte badkamermeubel creëert een mooi contrast met de witte muur en biedt voldoende opbergruimte. Dit is voorzien van 2 extra hoge lades met softopen en -close. Daarnaast heeft het meubel een strakke uitstraling door het greeploze front. Verder is dit exemplaar uitgevoerd met een hoogglans witte wastafel. Deze is gemaakt van keramiek en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. De chromen wastafelkraan maakt het plaatje compleet.

Badkamerspiegel als sfeerrijk wandjuweel

De badkamerspiegel is het perfecte hulpmiddel om altijd stralend voor de dag te komen. Boven het badkamermeubel hangt een tijdloos, rechthoekig model. Dit pronkstuk beschikt over ingebouwde ledverlichting. Deze omlijsting geeft de spiegel een sfeervolle touch en zorgt voor meer licht in de badkamer. Bovendien is de kleurtemperatuur aan te passen, waardoor altijd de perfecte ambiance tot stand komt.

Luxueus vrijstaand bad

Dankzij het vrijstaande bad straalt de badkamer luxe uit. Deze eyecatcher is gemaakt van acryl en heeft een ovale vormgeving met een dunne rand. Door de royale bodemmaat is het bad ideaal voor 2 personen en enorm comfortabel. Om dit te vullen met warm water is er een vrijstaande badkraan geplaatst. Deze chique kraan bevat een handdouchehouder, rechte handdouche en doucheslang. 

Ruimtelijke inloopdouche

Voor een ruimtelijk effect in de badkamer is er een inloopdouche geplaatst. Deze douche heeft een chroomkleurige afwerking met helder glas en wekt daardoor de illusie dat de ruimte doorloopt. Ook zorgt het transparante glas voor een uiterst vrije douchebeleving. In de douche hangt een chromen regendoucheset met een rond design. Onder de brede waterstraal van de regendouchekop is het heerlijk vertoeven.