Visgraat badkamer

De visgraat badkamer kenmerkt zich door natuurgetrouwe materialen en heeft een warme look-and-feel. Het visgraatpatroon geeft de ruimte een bijzondere sfeer. Laat u hier inspireren door de toegepaste elementen en doe ideeën op om uw droombadkamer te verwezenlijken.

Houtlook en uni-tegels

De vloer is betegeld met een prachtige houtlook tegel. Deze is gelegd in een visgraatverband, waardoor het interieur een charmante uitstraling heeft. In de douche is de tegel gebruikt om een accentmuur te creëren. Daarnaast zijn de wanden voorzien van een beige uni-tegel. De tegel heeft een licht golvende structuur en geeft de badkamer extra diepte.

Chromen douchecabine met regendoucheset

De douchecabine heeft een chromen afwerking en is uitgerust met een bijpassende regendoucheset. Deze set bestaat uit een royale regendouche, thermostaatkraan, handdouche, handdouchehouder en doucheslang. Bovendien is de douchecabine ideaal om spatwater te verminderen. Ook blijft de warmte langer hangen in de cabine. Verder is er een handige douchenis gemaakt om shampoo en zeep weg te zetten.

Comfortabel ligbad

Om optimaal tot rust te komen is het inbouwbad van 180x80 cm de perfecte uitkomst. Dit model heeft een rechthoekige vormgeving met een afgeronde rand. De ruime bodemmaat en diepte van 49 cm garanderen heerlijke badsessies. Het bad is net zoals de douchecabine en het badkamermeubel gecombineerd met een chromen kraan. De badombouw is volledig afgewerkt met een beige uni-tegel.

Middenbruin eiken badkamermeubel

Het badkamermeubel is uitgevoerd in middenbruin eiken. Deze prachtige eikenlook heeft een warm uiterlijk. Dit meubel beschikt over 2 ruime lades met softopen en -close, welke geluidloos openen en sluiten. De mineraalmarmeren wastafel met strakke, rechte lijnen maakt het geheel compleet. Deze is zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.  

Tijdloze badkamerspiegel

Tot slot hangt er boven het badkamermeubel een spiegel. De badkamerspiegel heeft een tijdloos design met een omlijsting van ledverlichting, waarmee het interieur een sfeervolle ambiance krijgt. Hierbij is de kleurtemperatuur aanpasbaar. Naast geïntegreerd licht heeft dit model ingebouwde spiegelverwarming. Daardoor beslaat de spiegel nooit tijdens het douchen of baden. Tevens zorgt deze ervoor dat de badkamer optisch groter lijkt.