Menu

Opbouw kraan

Kranen zijn onmisbaar in uw woning. Met opbouwkranen laat u het kraanwerk er uitspringen, doordat alle componenten volledig in beeld zijn. Bovendien brengt u hiermee extra contract aan in uw badkamerinterieur. Bij Maxaro slaagt u maximaal voor al uw kranen. Ontdek ons complete aanbod opbouwkranen online of in één van onze megashowrooms. 

179 producten

Sorteer op:

Doucheset Radius Chrome, Eéngreeps Mengkraan, Chroom DSA-5502-00003
DSA-5502-00003

Eéngreeps mengkraan

Incl. handdouche, douchestang en -slang

Opbouw

343,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Thermostatische Douchekraan Cubic Chrome, Chroom 22.106.203
22.106.203

Thermostaatkraan

Opbouw

349,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Hoge Wastafelkraan Blend Chrome, Eéngreeps Mengkraan, Chroom 44.003.521N
44.003.521N

Eéngreeps mengkraan

Opbouw

Verhoogd model

250,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
F2402A

Eéngreeps mengkraan

Opbouw

Verhoogd model

179,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
88.003.521

Eéngreeps mengkraan

Opbouw

Verhoogd model

225,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
22.106.001

Eéngreeps mengkraan

Opbouw

249,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
55.108.000

Thermostaatkraan

620,-
Vanaf April 13 in huis

Soorten opbouwkranen 

In ons assortiment vindt u allerlei soorten opbouwkranen. Van opbouw douchekranen tot opbouw fonteinkranen. Welke kraan u nodig heeft, hangt af van waar u deze voor wilt gebruiken. Lees hieronder meer over de verschillende opbouwkranen. 

Opbouw douchekraan 

Om uw douche te bedienen, heeft u een douchekraan nodig. Hierbij onderscheiden we een thermostaatkraan van een douchemengkraan. Bij een thermostatische bediening stelt u eenmalig de gewenste temperatuur in. Bij elke daaropvolgende douchebeurt ervaart u direct de door u ingestelde temperatuur. Gaat u voor een ééngreepskraan? Dan zoekt u zelf de ideale balans tussen warm en koud water.  

Opbouw regendouche 

De grootste sfeermaker in een doucheruimte is de regendouche. Een opbouwregendoucheset beschikt over een regendouchekop, kraan en een handdouche met bijpassende houder en doucheslang. Deze onderdelen zijn met elkaar verbonden middels een douchestang die u gemakkelijk aan de muur vastmaakt. Hierdoor haalt u één groot element in huis dat de eyecatcher in de douche vormt.  

Opbouw wastafelkraan 

Bij een waskom kiest u voor een verhoogde kraan. Voor een wastafel is een lager exemplaar juist prettig. Naast deze 2 opties heeft u de keuze uit de soort bediening van de kraan. Met een ééngreepsbediening regelt u met 1 hendel zowel de temperatuur als de kracht van de straal. Middels een tweegreepskraan regelt u dit apart van elkaar. 

Opbouw fonteinkraan 

In het toilet mag een fonteintje met bijhorende fonteinkraan absoluut niet ontbreken. Deze kraan heeft enkel een koudwateraanvoer en is daardoor zeer eenvoudig aan te sluiten. Heeft u een waskom op uw toiletmeubel? Dan leent de verhoogde, opbouw fonteinkraan zich uitstekend. Deze sluit namelijk perfect aan op dit type waskom.  

Kleuren opbouwkranen 

Laat al uw kraan op elkaar aansluiten om zo één geheel in de badkamer te creëren. Kies onder andere uit de kleuren goud, koper, zwart, rvs en chroom. Koperen opbouwkranen vormen een luxueuze ambiance en zijn uiterst geschikt om als verfijning toe te voegen in een ruimte. Houdt u van een tijdloze look-and-feel? Dan zit u met chromen kranen altijd goed. Of voorzie uw interieur van een industriële twist met onze rvs-opbouwkranen.  

Verschillende modellen opbouwkranen 

Naast een scala aan kleuren voor de opbouwkraan, heeft u eveneens de keuze uit meerdere designs. De vorm van de kraan is bepalend voor de stijl. Een ronde opbouwkraan geeft uw ruimte een speelse uitstraling. Combineer deze met ronde handgrepen voor uw badkamermeubel om eenzelfde vormgeving door te voeren. Voor een moderne sfeer is een strakke, vierkante opbouwkraan een perfecte keuze.