Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Radiatoren

Radiatoren zijn onmisbaar in uw badkamer of toilet. Zonder de juiste verwarming zal de temperatuur niet aangenaam zijn en is het niet prettig om een bad te nemen, onder de douche te gaan staan of gebruik te maken van het toilet. Op deze pagina's kunt u zich oriënteren op de mogelijkheden voor uw badkamerverwarming. Indien gewenst helpen wij u telefonisch of in onze showroom graag verder met advies.

Waarom Maxaro?

Radiatoren kunt u zo duur of goedkoop aanschaffen als u zelf wilt. Bij Maxaro bent u in ieder geval altijd verzekerd van de laagste prijsgarantie. U weet dus zeker dat u – of u nu voor een luxe of budgetmodel kiest – de beste prijs betaalt. Vanaf vijftig euro vindt u in ons assortiment al een designradiator. Een minimale investering voor een warme, aangename badkamer inclusief warme handdoeken! U bent altijd welkom in onze ruime showroom, de grootste van de Benelux. Hier doet u naar hartenlust inspiratie op en vindt u gegarandeerd geschikte radiatoren. Onze adviseurs staan altijd klaar om u te helpen of te adviseren. Onze radiatoren zijn altijd voorradig. U kunt ze direct mee naar huis nemen.

Radiatorsets Radiatorsets

Waarom een radiator van Maxaro?

 • Designradiatoren met een hoge warmte afgifte
 • Aluminium designradiatoren zijn licht van gewicht
 • Designradiatoren in RAL en metallic kleuren
 • Horizontale als in verticale modellen
 • Alle radiatoren zijn EN442 gecertificeerd
 • Zowel zij- en midden-aansluiting mogelijk

 

Wanneer wilt u langskomen?

Meer informatie over een Radiatoren
0165 308 453 Morgen open vanaf 9.00 uur Bezoek onze showroom
Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Maxaro vindt u de meest hoogwaardige designradiatoren tegen stuntprijzen. Dankzij de korte lijnen met de fabrikant en de grote voorraden zijn de prijzen bewust laag gebleven, zodat u als consument voor een aantrekkelijke prijs een designstuk in huis haalt waar u jarenlang plezier aan zult beleven.

Onze designradiator fabrikant gebruikt enkel de meest hoogwaardige materialen. Dit materiaal wordt vooraf ultrasoon getest op kleine haarscheurtjes. Ook na productie wordt elke radiator op druk getest om elke vorm van lekkage uit te sluiten. Onze radiatoren zijn door een onafhankelijk keuringsbureau getest en voldoen aan de Europese normering EN442. Hierdoor kiest u bij ons altijd voor een kwaliteitsproduct! Bekijk ook onze radiatorkranen, radiator accessiores en alle radiatortoebehoren.

Aankooptips
 • Aluminium radiatoren zijn niet geschikt voor stadsverwarming

 • Bepaal de vermogensbehoefte van uw ruimte met behulp van onze handige online vermogen calculator

 • Check of de gegevens van uw CV installatie overeen komen met delta 50 of 60?

 • Controleer waar de aansluitpunten op de waterleidingen zich bevinden waar de radiator op aangesloten wordt, in de wand of vloer?

 • Heeft u een radiator nodig met een midden aansluiting of zij-aansluiting? Bij een zijaansluiting zitten de leidingen aan de buitenkant. Bij een midden aansluiting lopen de leidingen dicht langs elkaar naar het midden van de radiator.

 • Maak een maattekening met alle belangrijke maten, vergeet deze niet mee te nemen naar onze showroom!

 • Maak foto’s van de ruimte en het interieur zodat u de kleuren en ontwerpen goed kunt combineren.

 • Laat u adviseren over het aansluiten van de radiator door onze verkopers in de showroom.

 • Bekijk de voordelen van een aluminium radiator!

 • Denk bij uw aankoop aan de radiatorkranen, wij verkopen altijd complete thermostatische kranensets, inclusief alle toebehoren voor het aansluiten.

 • Vergeet de radiator accessoires niet bij uw aankoop, handdoekknopjes en beugels.

Onderhoud radiatoren

Radiatoren hebben in principe weinig onderhoud nodig. Het schoonmaken combineert u met de reguliere schoonmaak van uw woonruimte. Radiatoren kunnen stof aantrekken vanwege de convectiestromen eromheen. De radiator reinigt u eenvoudig met een vochtige doek of microvezeldoek. Vermijd het gebruik van schuurproducten, aangezien deze krassen kunnen veroorzaken op radiatoren.

Aansluiten

Wij hebben voor alle verschillende aansluitingen een geschikte radiator (van midden- tot zij-aansluiting, via boven of via onder, het is allemaal mogelijk). In combinatie met onze complete aansluitsets is het aansluiten van radiatoren zeer eenvoudig. Onze aansluitsets bestaan uit twee kranen: een aanvoerkraan met thermostaatknop en een afvoerkraan met voetventiel (lockshield). Bij deze aansluitsets worden alle toebehoren voor aansluitingen op 15 en 16 mm leidingen geleverd.

Warmteafgifte

De warmte afgifte van radiatoren wordt uitgedrukt in Watt. Dit vermogen wordt bepaald door verschillende factoren. Bijvoorbeeld het materiaal van de radiatoren en de temperatuur van het aanvoerwater. Aluminium radiatoren hebben een relatief hoge warmte afgifte. Dit komt doordat aluminium zeer goede warmtegeleidende eigenschappen heeft. De radiatoren zijn hierdoor sneller warm, en geven meer warmte af. Dit zorgt voor energie- en kostenbesparing. Met behulp van onze handige online vermogen calculator berekent u gemakkelijk de vermogens behoefte voor uw ruimte.