Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Home > Radiatoren
Home > Radiatoren

Radiatoren

Radiatoren zijn onmisbaar in uw badkamer of toilet. Zonder de juiste verwarming zal de temperatuur niet aangenaam zijn en is het niet prettig om een bad te nemen, onder de douche te gaan staan of gebruik te maken van het toilet. Op deze pagina's kunt u zich oriënteren op de mogelijkheden voor uw badkamerverwarming. Indien gewenst helpen wij u telefonisch of in onze showroom graag verder met advies.

Waarom Maxaro?

Radiatoren kunt u zo duur of goedkoop aanschaffen als u zelf wilt. Bij Maxaro bent u in ieder geval altijd verzekerd van de laagste prijsgarantie. U weet dus zeker dat u – of u nu voor een luxe of budgetmodel kiest – de beste prijs betaalt. Vanaf vijftig euro vindt u in ons assortiment al een designradiator. Een minimale investering voor een warme, aangename badkamer inclusief warme handdoeken! U bent altijd welkom in onze ruime showroom, de grootste van de Benelux. Hier doet u naar hartenlust inspiratie op en vindt u gegarandeerd geschikte radiatoren. Onze adviseurs staan altijd klaar om u te helpen of te adviseren. Onze radiatoren zijn altijd voorradig. U kunt ze direct mee naar huis nemen.

Radiatorsets Radiatorsets

Waarom een radiator van Maxaro?

  • Designradiatoren met een hoge warmte afgifte
  • Aluminium designradiatoren zijn licht van gewicht
  • Designradiatoren in RAL en metallic kleuren
  • Horizontale als in verticale modellen
  • Alle radiatoren zijn EN442 gecertificeerd
  • Zowel zij- en midden-aansluiting mogelijk

 

Wanneer wilt u langskomen?

Meer informatie over een Radiatoren
0165 308 453 Vandaag open vanaf 9.00 uur Bezoek onze showroom