Menu

Actieve filters

Actieve filters

Wis alle filters

Radiatoren 30 tot 40 cm breed

Bent u op zoek naar een smalle radiator van 30 tot 40 cm breed? Bij Maxaro heeft u een ruime keuze in kleur, stijl en hoogtes. Bewonder ons gehele assortiment online of kom langs in onze megashowrooms. Daar slaagt u maximaal voor een nieuwe radiator. Voor elke ruimte vindt u een perfect exemplaar. 

Radiator vermogen calculator

Hoe groot is de ruimte?

Gewenste °C

Isolatie van ruimte

44 producten

Sorteer op:

Actieve filters

Wis alle filters

Radiator 40 cm breed kopen? 

Een verticale radiator van 40 cm breed biedt de perfecte oplossing als u geen plaats heeft voor een horizontale verwarming. De radiator van 40 cm vindt u enkel in aluminium. Dit materiaal heeft een dun en strak design en is lichtgewicht. U vindt bij ons diverse designradiatoren. Daarnaast heeft aluminium een hogere warmteafgifte dan staal. Gaat uw voorkeur uit naar een stalen exemplaar? Deze zijn verkrijgbaar met een breedte vanaf 56,5 cm. 

Vermogen van een smalle radiator 

Bij het maken van een keuze is het essentieel om de vermogensbehoefte van de ruimte waarin de radiator geplaatst wordt te bepalen. De vermogensbehoefte is de hoeveelheid warmte die een radiator moet afgeven. Deze is afhankelijk van de afmetingen van de ruimte, de gewenste temperatuur en de isolatie. Het vermogen in aantal watt berekent u gemakkelijk met onze handige radiator calculator. Maak uw radiator compleet met een van onze radiatorkranen of kies voor een elektrisch model. Bekijk het aanbod online of bezoek een van de megashowrooms