Toiletpot Staand Dino Vlakspoel Wit

911013601

Toiletpot Staand Dino Vlakspoel Wit

911013601

65,-
Voor 12.00 uur besteld, morgen in huis
1

Dit product is te bekijken in Roosendaal

Retourneren binnen 365 dagen

5 jaar garantie op dit product

Gegarandeerd de laagste prijs

Let op

Dit toilet heeft 2 bevestiging sets nodig.

Productvoordelen

Het keramische toilet is voorzien van een glazuurlaag, waardoor kalk en vuil zich niet kunnen hechten.

Door de vlakspoel spoelvorm valt de ontlasting eerst op het plateau en heeft u geen last van opspattend water of een plonzend geluid.

De wc heeft een pijp kort aansluiting en is geschikt voor een afvoer in de muur achter het toilet, waardoor u de toiletpot met enige afstand van de wand kunt plaatsen.

Productomschrijving

Het glanzend wit geglazuurde toilet uit de Dino-serie van Jika heeft een elegant en slank design. Samen met de tijdloze uitstraling zorgt dit ervoor dat het staande toilet in iedere badkamer of toiletruimte tot zijn recht komt. De wc is 50 cm breed, 35,5 cm hoog en 40 cm diep, waardoor u gegarandeerd comfortabel zit.

Installatie staand toilet
Een groot voordeel van een staand toilet is dat dit direct op de bestaande afvoer aangesloten kan worden. Het exemplaar beschikt over een pijp kort aansluiting, afgekort een PK-aansluiting, en is geschikt voor een afvoer in de muur direct achter het toilet. Daardoor kan de toiletpot met enige afstand van de wand worden geplaatst.

Optimale hygiëne
Het toilet is gemaakt van keramiek en voorzien van een glazuurlaag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat het oppervlak glad is, zodat vuil en kalk zich niet goed kunnen hechten. Hierdoor is het toilet zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Spoeling
Met dit vlakspoel toilet heeft u bovendien geen last van opspattend water en een plonzend geluid. De boodschap valt namelijk eerst op een plateau en wordt na het doorspoelen weggevoerd. Dat is ook erg fijn als u voor medische doeleinden uw ontlasting wilt controleren. De wc heeft een minimale spoelhoeveelheid van 3 liter en een maximale toegestane hoeveelheid van 6 liter. Beide hoeveelheden zijn in te stellen bij de stortbak.

Maakt het toilet compleet
Met een wc-bril en stortbak maakt u het staande toilet compleet. In ons assortiment vindt u bijpassende toiletbrillen uitgevoerd met softclose. Door de vertraagde automatische sluiting gaat de toiletzitting geruisloos naar beneden. Dit is fijn voor uw oren en de levensduur van het toilet. Ook voor een laaghangende stortbak slaagt u bij Maxaro maximaal. Deze plaatst u tegen het toilet aan en is in diepte verstelbaar.

Specificaties

Diepte
40 cm
Hoogte
35.5 cm
Kleur
Wit

Standaard meegeleverd

  • Installatiehandleiding

Veelgestelde vragen

Van welk materiaal zijn de toiletten gemaakt? 

Alle toiletten zijn gemaakt van keramiek en worden door en door geglazuurd. Het materiaal zorgt voor een glad en onderhoudsvriendelijk oppervlak. De zittingen zijn gemaakt van UF, beter bekend als duroplast. Dit composietmateriaal is poriënvrij, waardoor de toiletbril makkelijk in onderhoud is.

Waarom een toilet van Maxaro? 

Onze productspecialisten hebben oog voor materiaal en kwaliteit. De toiletten worden gemaakt van keramiek, vanwege de hygiënische eigenschappen. Daarnaast integreren onze productspecialisten slimme innovaties voor installatie- en schoonmaakgemak. Omdat wij 98% van ons assortiment op voorraad hebben, heeft u snel uw nieuwe toilet in huis.

Hoeveel garantie heb ik op een toilet? 

Maxaro biedt u vanaf de datum van levering standaard vijf jaar garantie op uw toilet. Bewaar uw oorspronkelijke factuur goed, want dit is uw bewijs van aankoop.