Baden

Wie houdt er niet van? Heerlijk ontspannen in een bad na een drukke dag. Even tijd om dat goede boek te lezen of om lekker weg te dromen. Zoekt u een nieuw ligbad voor de slaapkamer of badkamer? Met het brede assortiment van Maxaro is er altijd een bad dat perfect aansluit bij uw wensen. Bestel uw inbouwbad, whirlpoolbad, vrijstaand, halfvrijstaand of complete bad gemakkelijk online of kom proefliggen in één van onze showrooms. 

285 producten

Sorteer op:

Whirlpool & Bad Aroma 250 ml Rose ST102051
Art: ST102051
14,95
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Whirlpool & Bad Aroma 250 ml Juniper ST102041
Art: ST102041
14,95
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Whirlpool wellnesspakket 911013794
Art: 911013794
89,70
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: ST102011
14,95
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: ST102021
14,95
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: PL06
39,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: ST102031
14,95
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: PL12
39,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: TS24001
49,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: PL10
69,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: PL22
39,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: ST305005
49,75
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: PL03
49,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: PL05
69,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: PL08
69,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: PL09
89,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: PL14
79,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: PL15
39,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: PL16
69,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: PL17
69,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Art: 90101030052
15,-
Uiterlijk September 21 in huis

Verschillende materialen baden 

Maxaro heeft baden van acryl en mineraalmarmer. Acryl is het meestgebruikte materiaal voor baden. Dit materiaal staat bekend om de isolerende werking, hygiëne en antislip. Acrylbaden bestaan uit acrylplaten. Deze worden verhit en vervolgens in een mal geperst. De baden van mineraalmarmer hebben een strakkere vormgeving. Om deze baden te vervaardigen worden steenpoeder en polyester gemengd en gegoten. Daardoor hebben deze baden een naadloze verbinding. Mineraalmarmer staat bekend om de strakke afwerking, vormvastheid en stevigheid.  

Ligbaden 

Ligbaden bieden een heerlijk moment om te ontspannen. Inbouwbaden zijn de meestvoorkomende varianten. Deze hebben het voordeel dat ze tegen een muur aan geplaatst worden, waardoor er meer loopruimte overblijft voor bijvoorbeeld een badkamermeubel. Het inbouwbad wordt een pronkstuk in de badkamer met een mooie betegelde ombouw. Of gaat u liever voor een vrijstaand bad? Dit komt volledig tot zijn recht als dit los van de muur staat in de bad- of slaapkamer. 

Bekijk onze ligbaden

Douchebaden 

Heeft u geen ruimte voor een douche én bad? Kies dan voor een combinatie. De douchebaden zijn zo gevormd dat u voldoende ruimte heeft om erin te douchen. Daardoor hoeft u geen concessies te doen, maar creëert u de mogelijkheid om te genieten van beiden. De douchebaden zijn gemaakt van acryl, waardoor het bad van nature slipvast is. Met een badwand van Maxaro houdt u gegarandeerd uw badkamervloer droog. 

Vrijstaande baden 

Een bad komt pas echt tot zijn recht als deze vrijstaand is. Breng uw badkamer of slaapkamer naar een hoger niveau met een bad van acryl of mineraalmarmer. Gaat u graag samen met uw partner of kinderen in bad? Kies dan voor een bad met twee ligzijdes en ervaar samen het vrije gevoel van een vrijstaand bad. Om ruimte te besparen zijn er ook halfvrijstaande baden en hoekbaden. De zijkanten zijn mooi afgewerkt, waardoor deze alleen met de achterkant tegen de muur aan worden geplaatst. 

Bekijk onze vrijstaande baden 

Massieve vrijstaande baden 

De massieve vrijstaande baden zijn ware pronkstukken in de badkamer of slaapkamer. Overigens zijn deze baden erg duurzaam. Bij de matte varianten is het mogelijk om krassen en vuil te verwijderen met een schuurcrème en fijn schuurpapier. Zo geniet u eindeloos van uw bad én blijft de mooie uitstraling van het materiaal behouden. Heeft u een voorkeur voor een glanzende uitstraling? De massieve baden zijn ook verkrijgbaar met een gelcoating als toplaag, deze zorgt na het polijsten voor een hoogglans effect.  

Whirlpoolbad 

Een bad nemen zorgt voor ontspanning en een moment voor uzelf. Maak deze beleving compleet door een toevoeging van luxe. De whirlpoolbaden zijn uitgevoerd met watermassage of water- en luchtmassage. Daardoor krijgen de spieren een aangename massage en komt u pas echt tot rust na een lange werkdag.