Blauwe badkamer

In deze blauwe badkamer komt de kracht van contrast sterk naar voren. De trendy badkamer is praktisch ingedeeld en ademt sfeer. Hierbij vormt de blauwe accentmuur een statement in het interieur. De andere materialen en kleuren sluiten daar perfect op aan. Laat u inspireren en ontdek alles over deze badkamerinrichting.

Praktische indeling

De badkamer heeft een praktische indeling. Dankzij de douchenis zijn er extra muren om te benutten. Zo is de badkamerkast opgehangen aan één van de wanden. Deze wand is een stuk verder doorgetrokken, zodat de wc gedeeltelijk afgeschermd wordt. Hierdoor ontstaat er meer privacy. Ideaal als meerdere mensen tegelijk gebruikmaken van de badkamer.

Ruimtelijke douchenis

De douchenis is voorzien van een glazen douchedeur met een zwart chromen afwerking. Het heldere glas zorgt voor een open gevoel. De regendoucheset in de douche heeft dezelfde kleur als de douchedeur en bestaat uit een thermostaatkraan, royale regendouche van 25 cm, handdouche, douchestang en -slang. Uitermate geschikt voor een ultiem ontspanningsmoment.

De perfecte tegelmatch

Het grootste deel van de badkamer is betegeld met een tijdloze betonlook tegel. Deze tegel heeft lichtgrijze kleurnuances, waarmee de ruimte extra diepte krijgt. Daarnaast is er gekozen voor contrastrijke, blauwe accentwanden. De tegel die hiervoor gebruikt is heeft een glanzende afwerking en straalt luxe uit. Het licht golvende oppervlak creëert daarbij een vleugje speelsheid. Het samenspel van deze tegels is een uitstekende combinatie.

Warme eikenlook meubels

Om de badkamer een warme uitstraling te geven is er een lichtbruin eiken badkamermeubel en -kast geplaatst. Door de sfeervolle eikenlook wordt de grijze tint van de tegels doorbroken. De meubels hebben een natuurgetrouw uiterlijk en beschikken over zwarte handgrepen. Het badkamermeubel is uitgevoerd met een witte mineraalmarmeren wastafel voor een frisse touch. Daarboven hangt een badkamerspiegel. Deze laat de badkamer optisch groter lijken.