Blauwe Colora badkamer 

In deze blauwe badkamer komt de kracht van contrast sterk naar voren. De trendy badkamer is praktisch ingedeeld en ademt sfeer. Hierbij vormt de blauwe accentmuur een statement in het interieur. De andere materialen en kleuren sluiten daar perfect op aan. Laat u inspireren en ontdek alles over deze badkamerinrichting.

Ruimtelijke douchecabine

De douchecabine heeft royale maatvoering van 110x100 cm. Daarnaast is de cabine uitgerust met een draaideur, waardoor u de volledige instapruimte ter beschikking heeft. De zwart chromen accenten zorgen voor een extra vleugje luxe. Het heldere glas zorgt voor een open gevoel. De regendoucheset in de douche heeft dezelfde kleur als de douchedeur en bestaat uit een thermostaatkraan, royale regendouche van 25 cm, handdouche, douchestang en -slang. Uitermate geschikt voor een ultiem ontspanningsmoment.

De perfecte tegelmatch

Het grootste deel van de badkamer is betegeld met een tijdloze betonlook tegel. Deze tegel heeft lichtgrijze kleurnuances, waarmee de ruimte extra diepte krijgt. Daarnaast is er gekozen voor contrastrijke, blauwe accentwanden. De tegel die hiervoor gebruikt is heeft een glanzende afwerking en straalt luxe uit. Het licht golvende oppervlak creëert daarbij een vleugje speelsheid. Het samenspel van deze tegels is een uitstekende combinatie.

Warm eikenlook meubel

Om de badkamer een warme uitstraling te geven is er een lichtbruin eiken badkamermeubel geplaatst. Door de sfeervolle eikenlook wordt de grijze tint van de tegels doorbroken. Het meubel heeft een natuurgetrouw uiterlijk en beschikt over zwarte handgrepen. Het badkamermeubel is uitgevoerd met een witte solid surface wastafel voor een frisse touch. Daarboven hangt een badkamerspiegel. Deze laat de badkamer optisch groter lijken.