Mozaïek badkamer

In de mozaïek badkamer zijn voornamelijk beige- en bruintinten terug te vinden. Hierdoor straalt deze badkamer enorm veel warmte uit. Daarbij worden er diverse landelijke elementen gebruikt. Ontdek hier alles over deze badkamerinrichting en laat u inspireren door de prachtige mogelijkheden die wij bieden. 

Warme betonlook tegels

Beige en bruine betonlook tegels vormen de basis van deze badkamer. De tegels hebben prachtige kleurschakeringen en geven de ruimte extra diepte. Op de vloer liggen bruine betonlook tegels. De wanden zijn betegeld met een beige variant. Daarnaast is er een contrastrijke accentwand gecreëerd met mozaïektegels. De mozaïek is opgebouwd uit beige en bruine tegeltjes. Zo krijgt het interieur een unieke uitstraling.

Kwartronde douchecabine met chromen accenten

Als douche is er gekozen voor een kwartronde douchecabine. Door de ruimtebesparende vorm is dit model ideaal in een compacte badkamer. De cabine kenmerkt zich door de chromen profielen, ovale scharnieren en ronde deurknoppen. In de douche hangt een bijpassende opbouw regendoucheset. De set bevat een thermostaatkraan, regendouche, handdouche, doucheslang en -stang en handdouchehouder. 

Stijlvol halfvrijstaand bad

Voor ultieme ontspanning mag een halfvrijstaand bad absoluut niet ontbreken. Dit pronkstuk wordt enkel met de achterkant tegen de muur geplaatst en heeft de luxueuze look van een vrijstaand exemplaar. De badkuip is gemaakt van acryl en heeft een stevig, vormvast en kwaliteitsvol karakter. Verder is het bad gecombineerd met een chromen badkraan. Deze set bestaat uit een handdouche, handdouchehouder en doucheslang en heeft bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Tijdloos wit badkamermeubel

Het frisse badkamermeubel heeft een hoogglans witte afwerking en is voorzien van een lamelfront. Daardoor komt dit uitstekend tot zijn recht in de landelijke badkamerstijl. Het meubel beschikt over een keramische wastafel en 1 ruime lade voor voldoende opbergplaats. De chromen handgreep en wastafelkraan maken het plaatje compleet.

Schitterende badkamerspiegel

Boven het meubel hangt een rechthoekige badkamerspiegel. Deze spiegel is uitgerust met geïntegreerde ledverlichting aan de zijkanten. Hiermee wordt een zachte lichtgloed gecreëerd, welke zorgt voor een sfeervol licht in de badkamer. Bovendien laat dit schitterende wandjuweel de ruimte optisch groter lijken.