Terrazzo badkamer

Deze badkamer kenmerkt zich door de trendy terrazzo tegel en de zwarte badkameronderdelen. De donkere kleur geeft het interieur een stoere en industriële touch. Hier ontdekt u alles over de stijlvolle elementen in deze badkamer.

Unieke tegels

De badkamer is betegeld met de bijzondere terrazzo tegel. Deze natuursteenlook tegel is voorzien van diverse grijze kleurnuances. Dankzij het gemêleerde uiterlijk wordt de ruimte volledig tot leven gebracht. Om een rustig contrast aan te brengen in de badkamer is één wand uitgerust met glanzende, lichtgrijze uni-tegels.

Industriële elementen

De zwarte elementen geven deze badkamer een industriële look-and-feel. Zo is er de douchecabine met mat zwarte omlijsting en bijpassende regendoucheset. Daarnaast hangt er een zwarte designradiator. Dit zwarte exemplaar past perfect in het plaatje door het opvallende lijnenspel met vlakke, rechthoekige spijlen.

Eikenlook badkamermeubel

Het badkamermeubel is uitgevoerd in lichtbruin eiken. Deze prachtige eikenlook zorgt voor een warm accent. Het meubel beschikt over 2 royale lades en heeft ruim voldoende opbergplaats. De handgrepen en wastafelkraan zijn zwart en sluiten uitstekend aan op de rest van de badkamer. Daarbij is het meubel gecombineerd met een strakke, mineraalmarmeren wastafel.

Tijdloze badkamerspiegel

Naast alle trendy badkamerelementen is er gekozen voor een badkamerspiegel met een tijdloze uitstraling. Dit wandjuweel heeft ingebouwde ledverlichting en creëert hiermee extra licht én sfeer. Daardoor is de spiegel onmisbaar bij dagelijkse ochtend- en avondrituelen. Bovendien laat deze de badkamer optisch groter lijken.