Zwart wit badkamer

In deze zwart wit badkamer wordt de beschikbare oppervlakte optimaal benut. De moderne badkamer heeft een functionele indeling en is voorzien van alle elementen die nodig zijn om een badkamer compleet te maken. Het interieur is samengesteld aan de hand van witte, grijze en zwarte tinten. Lees hier alles over de toegepaste producten en laat u inspireren. 

Witte en grijze tegels

Uni-tegels vormen de basis van deze badkamer. Het grootste gedeelte is betegeld met een matte, antracietkleurige tegel. Deze tegel beschikt over diverse kleurschakeringen en zorgt voor diepte in het interieur. Hierbij is gekozen voor een variant van 60x60 cm en een strokenmix van 30x90 cm. Door de combinatie van verschillende tegelmaten komt een speels lijnenspel tot stand. Daarnaast is er een stijlvol contrast gerealiseerd met de glanzend witte tegel op de muur. 

Praktische inrichting

De badkamer is zodanig ingericht dat elke meter benut wordt. Daarvoor is een tussenwand gebruikt. Door de ruimte gedeeltelijk op te splitsen ontstaat er extra privacy en meer mogelijkheden. De ene kant van de scheidingsmuur fungeert als douchenis. Hierin hangt een rvs-kleurige regendoucheset. Aan de andere zijde is een inbouwbad geplaatst. Daarboven is een nis gecreëerd. Deze uitsparing is erg handig om bijvoorbeeld accessoires weg te zetten. Naast deze inrichting is het verkorte toilet met compacte diepte de perfecte uitkomst om plaats te besparen.

Warm eikenlook badkamermeubel

Om de badkamer een warme touch te geven hangt er een lichtbruin eiken badkamermeubel. Deze prachtige eikenlook heeft een sfeervolle uitstraling. Verder is het 2-lade meubel gecombineerd met een keramische wastafel. Dit exemplaar kenmerkt zich door een strakke rand en vloeiende rondingen aan de binnenkant. Tot slot is het badkamermeubel afgewerkt met aluminium handgrepen en een stoere, rvs-kleurige wastafelkraan.

Strakke spiegelkast

Een spiegel is net zoals opbergruimte onmisbaar in de badkamer. Daarvoor is een spiegelkast de perfecte uitkomst. Deze combineert een spiegel en biedt plek om badkamerspullen op te bergen. De smaakvolle, rechthoekige spiegelkast is uitgevoerd in aluminium en heeft geïntegreerde verlichting. Het licht is erg makkelijk bij het opmaken, scheren of tandenpoetsen.

Inbouwbad met tegelombouw

Het royale inbouwbad van 180x80 cm biedt comfortabele badsessies en ultieme ontspanning. Dit model heeft een rechthoekige vormgeving met een ovale binnenkant. Bovendien is het extra diep, namelijk 49 cm. Ideaal om volledig onder water te zitten tijdens het baden. De ombouw van het bad is betegeld met dezelfde antracietkleurige uni-tegel als in de rest van de badkamer en gaat daardoor mooi op in het geheel. De inbouw badkraan is uitgevoerd in rvs en maakt het plaatje af.

Zwarte radiator

De mat zwarte handdoekradiator is te herkennen aan de strakke, vierkante lamellen met brede tussenruimtes. Deze zorgen voor een ruimtelijk effect. Dit pronkstuk heeft een prachtig design en is een stijlvolle toevoeging aan de badkamer. De radiator dient niet enkel als warmtebron, maar is ook geschikt om handdoeken op te hangen.