Badkameraccessoires van de hoogste kwaliteit

In iedere badkamer zijn vaste elementen terug te vinden, zoals sanitair in de vorm van een douche en/ of bad, een wastafel en een toilet. Daarnaast is het handig om bepaalde badkameraccessoires aan te schaffen. Denk aan handdoekhaakjes, een planchet, een pedaalemmer en een zeepdispenser. Allemaal zaken die zorgen voor orde en netheid in de badkamer.

Noviteiten-accessoires-kwaliteit-1_L.jpg

Twee topmerken

Natuurlijk mag u van de badkameraccessoires van Maxaro verwachten dat ze van een hoge kwaliteit zijn. De twee topmerken Mocoori en Varono garanderen die hoge kwaliteit, of het nou gaat om een wc-borstel of om een handdoekenrek. Alles voldoet aan de vereiste normen en is bovendien met zorg vormgegeven. De accessoires van Varono kenmerken zich door een hoogwaardige afwerking. Ze zijn vervaardigd van verchroomd messing dat nauwkeurig een aantal malen is gepolijst. Dat betekent dat rond ook echt rond, en vierkant werkelijk vierkant is. Er zijn geen afgeronde hoeken. De buitenste chroomlaag weerspiegelt de omgeving. De accessoires van Mocoori zijn ook van hoge kwaliteit en netjes afgewerkt. Over het algemeen is Mocoori wat vriendelijker geprijsd, waardoor het merk in elk budget past.

Rvs voor kwaliteit

Als u op zoek bent naar badkameraccessoires van een hoge kwaliteit, dan is de keuze voor rvs een goede. Er zijn diverse rvs badkameraccessoires, zowel van Varono als van Mocoori, en in diverse stijlen. Rvs geeft alle accessoires een stijlvolle uitstraling. De matte look doet stoer aan en past uitstekend in een moderne badkamer. Rvs is ook nog eens zeer duurzaam. Kwaliteit zit ‘m soms in kleine dingen. Materiaalkeuze is belangrijk, maar ook de manier waarop iets in elkaar is gezet, of waarop u iets kunt bevestigen. Dat is bij badkameraccessoires niet anders.

Noviteiten-accessoires-kwaliteit-4_L.jpg

Focus op design

Mocoori en Varono zijn de topmerken van Maxaro en dat heeft een reden. Bij beide merken is kwaliteit vanzelfsprekend. Dat is fijn, want dat betekent dat u daar niet op hoeft te letten. U kunt zich volledig richten op de uitstraling en het design van de badkameraccessoires. Ook de prijs-kwaliteit verhouding van Mocoori en Varono is prima. Van losse accessoires tot complete sets: het is degelijk, betrouwbaar en zo gemaakt dat het jarenlang meegaat. Dat alle accessoires van topkwaliteit zijn, kunt u ook afleiden uit het feit dat we overal vijf jaar garantie op geven. Niet alleen op dure accessoires of op sets, nee, ook op een simpele zeepdispenser van nog geen vijftien euro. Vijf jaar garantie! Dat is alleen maar denkbaar als het om hoge kwaliteit gaat. En zo is dat!