Extra dimensie: reliëf

Het Modulo assortiment is in vijf kleuren te leveren. Om de kleuroptie eiken nog levensechter te maken, hebben we daar een extra dimensie aan toegevoegd, namelijk een voelbare houtstructuur. Dat voel je en dat zie je. Hout is een levend product, en houtkleurige tinten in de badkamer zorgen voor een chique en warme uitstraling. Kiest u voor een houtlook, dan wilt u ook het ‘gevoel’ van hout beleven. De voelbare houtstructuur in de kleuroptie eiken in het Modulo assortiment brengt dat gevoel tot stand. Ga met uw vingers over het oppervlak en voel het reliëf. De structuur van een badkamermeubel in deze kleur past heel mooi bij de – meestal – gladde oppervlakten van bijvoorbeeld een bad, toilet, wand- of vloertegel of douchewand.

voelbare-houtstructuur_L1.jpg

Structuur is uniek

Wie voor een badkamermeubel met een structuuroppervlak kiest, toont smaak en klasse. Groen en duurzaam is de trend tegenwoordig en hout of een houtlook past daar prima in. Het unieke van hout zit ‘m in de structuur. Logisch dat dat aspect terug te vinden moet zijn in het product. De houtstructuur is niet alleen voelbaar maar ook zichtbaar. De tekening in de  houtlook weerkaatst het licht net iets anders dan een glad oppervlak. Heel sfeervol!

Vijf kleuren

De vijf kleuren van het Modulo assortiment zijn: hoogglans wit, zwart, bruin, grijs eiken en eiken. Het zijn neutrale kleuren die goed combineren met de overige inrichting. Toch hebben de verschillende kleuren allemaal wel een eigen effect op de ruimte. Zo maakt hoogglans wit een badkamer ruim, licht en fris. Met witte badkamermeubelen lijkt uw badkamer groter.
Heeft u een ruime badkamer waarin voldoende daglicht binnen komt, dan kunt u kiezen voor zwart of bruin. Badkamermeubels in deze trendy donkere tinten zijn echte eyecatchers: stoer en robuust.

kleuren.png

Uitstraling

Kleur bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de badkamer. Het is dus een aspect om rekening mee te houden. Kleur kunt u zoeken in wand- en vloertegels, maar ook in sanitair en badkamermeubels. Badkamermeubels in neutrale kleuren vormen een rustige, stijlvolle basis voor uw badkamer. De kleuroptie eiken met voelbare houtstructuur hebben we al genoemd, het geeft een natuurlijke en warme uitstraling. Naast die kleur hebben we ook hoogglans wit, zwart, bruin en grijs eiken, alle vier met een gladde afwerking. Dat oogt fris, strak en modern. Of u voor lichte of donkere badkamermeubelen kiest, is deels een kwestie van smaak. Maar laat zeker ook de praktische en psychologische effecten van kleur meewegen. Want u brengt gemiddeld genomen toch aardig wat tijd in uw badkamer door! Het is dus belangrijk dat u zich er prettig voelt.