Budgetproof badkamer: een volledig nieuwe badkamer met een budget van slechts 1.700 euro!

Maandag 24 augustus 2020

De badkamer voldoet niet meer aan uw wensen, of is nodig aan vervanging toe. Vaak is een nieuwe badkamer een flinke investering. Maar ook met een kleiner budget is dat mogelijk. Bij Maxaro gingen we aan de slag voor een volledig nieuwe badkamer met een mooi design voor circa 1.700 euro. Benieuwd hoe u dat doet? Lees hieronder verder en bekijk onze shoplist voor de budgetbadkamer.

Douche van alle gemakken voorzien

De douche mag natuurlijk niet ontbreken in de badkamer. Hier maakt u dagelijks gebruik van en bovendien zorgt een douchesessie voor een moment van ontspanning. Kies daarom voor een regendoucheset, zodat u heerlijk geniet van een aangename regenbui. Deze set vindt u al voor 199 euro inclusief douchekraan. Wilt u graag meer besparen? Ga dan voor een reguliere doucheset van 149 euro. Daarnaast vindt u diverse modellen douchecabines voor minder dan 200 euro. Als u kiest voor het gemak van een douchebak betaalt u ongeveer 100 euro.

Badkamermeubel voor een kleine prijs

Het badkamermeubel is de centrale plek voor tandenpoetsen, scheren en opmaken. Voor 170 euro heeft u al een meubel inclusief wastafel. Dit is een perfect voorbeeld dat goedkoop er niet goedkoop uit hoeft te zien. Voor 69 euro schaft u een prima wastafelkraan aan. Deze wasplek is pas echt compleet met een bijpassende spiegel. Zoek naar een spiegel met dezelfde breedte als het badkamermeubel. Een spiegel van 60 bij 70 centimeter vindt u bij Maxaro vanaf 69 euro.

Betonlook badkamer.jpg

Stijlvolle radiator voor scherpe prijs

Handdoekradiatoren zijn het voordeligst om in uw badkamer te plaatsen. In onze budgetbadkamer is er gekozen voor een stijlvolle, donkergrijze handdoekradiator. Deze koopt u al voor 200 euro inclusief radiatorkranen. 

Hangtoilet voor een moderne uitstraling

Een hangtoilet is helemaal van deze tijd en koopt u al vanaf 139 euro. Dit toilet heeft een moderne uitstraling. Bovendien is een hangend toilet erg praktisch, omdat u er makkelijk onder schoonmaakt. Als u graag meer wilt besparen kiest u voor een staand toilet. Dit vindt u voor slechts 59 euro. Handig wanneer u gebruikmaakt van een stortbak die nog in prima staat is.

Voordelige tegels van de beste kwaliteit

Het sanitair is totaal 1.070 euro. Om de badkamer compleet te maken vindt u bij Maxaro een ruim assortiment tegels. Onze wandtegels zijn verkrijgbaar vanaf 9,95 euro, de vloertegels vanaf 17 euro. In deze badkamer is er gekozen voor een betonlook uit de Traffic-serie. Hierdoor krijgt de ruimte een stoer uiterlijk voor een voordelige prijs van 22 euro per m².

Realiseer uw goedkope badkamer

De badkamer is compleet. Deze hoeft u alleen nog te bestellen en te plaatsen. Zorg er bij het verbouwen van de badkamer voor dat u zoveel mogelijk zelf doet. Daarnaast bespaart u geld door de indeling hetzelfde te houden, zodat u geen leidingen hoeft te verleggen.

Met een klein budget van 1.700 euro haalt u nog steeds een prachtexemplaar in huis. Bekijk ons complete aanbod online of kom langs in onze megastores. Hier slaagt u gegarandeerd voor ieder budget.

Shop hier onze budgetbadkamer

Hieronder vindt u een overzicht van alle producten, die in de budgetbadkamer zitten.

 


Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips