Menu

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Designradiator met ronde vormen

Designradiator met ronde vormen Tegel
 

Radiator

Mercury - DR61_0518SB

Aluminium designradiator 39 x 180 cm 

Radiatorkraan

Maxaro - DRK11

Thermostatisch, dubbel haaks rechtshandig, chroom, met voetventiel

 

Designradiator met ronde vormen

In tegenstelling tot veel designradiatoren, heeft deze radiator ronde panelen in plaats van rechte panelen. Hierdoor heeft deze radiator een zachtere uitstraling. Het is een radiator die gezien mag worden: een echte eye-catcher aan de muur!

 

Uitvoeringen en opties

Radiatoren uit de Mercury serie zijn beschikbaar in twee verschillende maten: 31 x 120 cm en 39 x 180 cm. Tevens heeft u de keuze uit vier verschillende kleuren, namelijk mat wit (RAL 9016), mat zwart (RAL 9005), donkergrijs metallic en lichtgrijs metallic. U kunt de designradiator dus aanpassen aan uw interieur. Mocht u de radiator plaatsen in de badkamer, dan is er de extra optie voor het toevoegen van een handdoekbeugel. Zo geniet u altijd van een warme handdoek na het douchen.

 

Radiatorkranen

Om uw radiator aan te sluiten op de leidingen, heeft u een radiatorkraan nodig die past bij uw situatie. Al onze Mocoori radiatorkranen zijn thermostatisch, gepolijst (waardoor er geen gietnaden zichtbaar zijn), verchroomd en hebben een voetventiel. Tevens worden de kranen geleverd met zowel 15 en 16 mm aansluitingen, waardoor deze kraan direct op de meeste aansluitingen van uw waternetwerk aangesloten kan worden. 

Wilt u deze opstelling in het echt beleven?

Bezoek onze showroom