Lekker luxe met een design waskom

In badkamers van luxe hotels tref je ze vaak aan: waskommen. Ze geven de ruimte een stijlvolle en classy uitstraling. Maar wat in een luxe hotel kan, is ook haalbaar in uw eigen badkamer thuis. Vervang uw ‘gewone’ wastafel door een waskom op een wastafelblad en zie wat er gebeurt. De sfeer in uw badkamer verandert onmiddellijk door deze kleine ingreep. Een waskom is er bij Maxaro al vanaf € 45 euro, en voor dat geld heeft u een design waskom van glas! Een waskom van glanzend mineraalmarmer koopt u vanaf € 60 euro. Voor dergelijke bedragen is zo’n luxe hotelsfeer dus al bereikbaar. Dat had u vast niet gedacht …

Wastafels_hotelsfeer_L1.jpg

Twee waskommen, dubbel luxe

Als u de ruimte heeft, is het mooi om voor twee waskommen te kiezen. Als u dat combineert met een wastafelblad gaat alle aandacht naar de waskommen. Bent u meer praktisch aangelegd, integreer de waskommen dan met een badkamermeubel, dan heeft u gelijk de beschikking over flink wat bergruimte. Een mooie brede spiegel boven de waskommen maakt het geheel af. Sommige waskommen worden geleverd met een kraangat en sommige zonder. In dat laatste geval kunt u kiezen voor een mooie wandkraan. Dat past goed bij het gevoel van de luxe hotelsfeer. De keuze is enorm. Er zijn ééngreeps en tweegreeps wastafelkranen, kranen met een draaibare uitloop, kranen met en zonder waste, vierkant of juist rond vormgegeven, klassiek van uitstraling of modern en strak. U kiest zelf wat bij uw smaak en bij uw badkamerinrichting past.

Wastafels_hotelsfeer_L2.jpg

Stijlvolle look met een waskom

Waskommen zorgen voor een klassieke sfeer in uw badkamer, maar zijn ook goed te combineren met een moderne look. Door bijvoorbeeld voor een waskom in het materiaal glas te kiezen, geeft u de badkamer een heel eigentijdse look. Natuursteen geeft weer een andere uitstraling: het is stijlvol, klassiek maar wel helemaal van nu. Er is dus heel veel mogelijk. Met de waskommen van Maxaro maakt u van uw badkamer een ruimte om in weg te dromen. U evenaart met onze mooie en kwalitatief sterke producten gemakkelijk die luxe hotelsfeer, maar het mooie is dat u gewoon lekker thuis bent. Geniet van uw momenten in die mooie badkamer, alleen of met uw partner.

In de showroom van Maxaro – de grootste in de Benelux – kunt u al onze stijlvolle waskommen bewonderen. En zien waar ze het beste mee combineren, in uw ogen. Die mooie spiegelkast met LED-verlichting en spiegelverwarming? Of dat brede badkamermeubel in grijs eiken met een matte greep, waarop u twee waskommen kunt plaatsen? U mag het helemaal zelf weten. We zijn er zeker van dat u met onze producten een prachtige badkamer kunt samenstellen. In luxe hotelsfeer!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips