Baden

Wie houdt er niet van? Heerlijk ontspannen in een bad na een drukke dag. Even tijd om dat goede boek te lezen of lekker weg te dromen. Zoekt u een nieuw ligbad voor de slaapkamer of badkamer? In het brede assortiment van Maxaro is er altijd een bad dat perfect aansluit op uw wensen. Bestel uw inbouwbad, whirlpoolbad, vrijstaand, halfvrijstaand of complete bad gemakkelijk online of kom proefliggen in één van onze showrooms. 

278 producten

Sorteer op:

Compleet Bad Nordic 2 Persoons 180x80cm Thermostaatkraan W019-181AM
W019-181AM

180x80 cm

Acryl versterkt met glasvezel

Incl. thermostaatkraan en handdouche

1,245,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
Vrijstaand Bad Mineraalmarmer Aterno 175x85cm Glans Wit VSB12-G
VSB12-G

175x85 cm

Mineraalmarmer

1,795,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
Vrijstaand Bad Trigno 168x82cm Acryl Glans Wit VSA59
VSA59

168x82 cm

Acryl versterkt met glasvezel

795,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
XZ01-1990XLSM

190x90 cm

Acryl versterkt met glasvezel

455,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
XZ01-1880XLSM

180x80 cm

Acryl versterkt met glasvezel

405,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
VSB03-MN

170x90 cm

Solid surface

1,995,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
VSA56B

175x80 cm

Acryl versterkt met glasvezel

1,045,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
VSB11-MN

180x85 cm

Solid surface

1,995,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
XZ03-1880XLG

180x80 cm

Acryl versterkt met glasvezel

305,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
VSA71

170x75 cm

Acryl versterkt met glasvezel

1,045,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
VSA67M

170x82 cm

Acryl versterkt met glasvezel

1,145,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
VSA73L

165x75 cm

Acryl versterkt met glasvezel

995,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
VSA64

180x80 cm

Acryl versterkt met glasvezel

1,095,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
VSA67

170x82 cm

Acryl versterkt met glasvezel

1,045,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
VSA61

170x80 cm

Acryl versterkt met glasvezel

1,045,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
VSA74L

180x80 cm

Acryl versterkt met glasvezel

1,045,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
XZ01-1990XLG

190x90 cm

Acryl versterkt met glasvezel

355,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
XZ03-1880XLSM

180x80 cm

Acryl versterkt met glasvezel

405,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
XZ03-1990XLG

190x90 cm

Acryl versterkt met glasvezel

355,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
XZ03-2090XLSM

200x90 cm

Acryl versterkt met glasvezel

479,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
VSA50

180x85 cm

Acryl versterkt met glasvezel

895,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
VSA69N

170x80 cm

Acryl versterkt met glasvezel

1,045,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
VSA68N

160x80 cm

Acryl versterkt met glasvezel

995,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis
VSA01

171x78 cm

Acryl versterkt met glasvezel

795,-
Vandaag besteld, dinsdag in huisDinsdag in huis

Verschillende materialen baden 

Maxaro heeft baden van acryl, mineraalmarmer en solid surface. De meeste baden zijn gemaakt van acryl. Dit materiaal voelt zacht aan en is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek of zachte spons. Acrylbaden worden versterkt met glasvezel en zijn daardoor vormvast, sterk en stabiel. Mineraalmarmer staat bekend om de strakke afwerking, vormvastheid en stevigheid. Om deze baden te vervaardigen wordt steenpoeder en polyster gemengd en gegoten, waardoor ze een naadloze verbinding hebben. Baden van solid surface hebben een zachte en matte uitstraling. Het materiaal is niet poreus, heeft een hoge slagvastheid en is eenvoudig te onderhouden. Krassen en vuil verwijdert u moeiteloos met schuurcrème en schuurpapier.

Ligbaden 

Ligbaden bieden een heerlijk moment om te ontspannen. Inbouwbaden zijn de meestvoorkomende varianten. Deze hebben het voordeel dat ze tegen een muur geplaatst worden, waardoor er meer ruimte overblijft voor bijvoorbeeld een badkamermeubel. Maak van het inbouwbad een pronkstuk in de badkamer door de ombouw mooi te betegelen. Of gaat u liever voor een vrijstaand bad? Dit komt volledig tot zijn recht als het los van de muur staat in de bad- of slaapkamer. 

Bekijk onze ligbaden

Douchebaden 

Heeft u geen ruimte voor een douche én bad? Kies dan voor een combinatie. De douchebaden zijn zo gevormd dat u voldoende ruimte heeft om erin te douchen. Daardoor hoeft u geen concessies te doen, maar creëert u de mogelijkheid om te genieten van een douche en bad. De douchebaden zijn gemaakt van acryl, waardoor ze zacht aanvoelen en onderhoudsvriendelijk zijn. Om uw badkamervloer droog te houden combineert u het bad met een badwand van Maxaro.

Vrijstaande baden 

Een bad komt pas echt tot zijn recht als dit vrijstaand is. Breng uw badkamer of slaapkamer naar een hoger niveau met een bad van acryl, mineraalmarmer of solid surface. Gaat u graag samen met uw partner of kinderen in bad? Kies dan voor een bad met 2 ligzijdes en ervaar samen het vrije gevoel van een vrijstaand bad. Om ruimte te besparen zijn er ook halfvrijstaande baden en hoekbaden. De zijkanten zijn mooi afgewerkt, waardoor deze alleen met de achterkant tegen de muur aan worden geplaatst. 

Bekijk onze vrijstaande baden 

Massieve vrijstaande baden 

De massieve vrijstaande baden zijn ware pronkstukken in de badkamer of slaapkamer. Overigens zijn deze baden erg duurzaam. Bij de matte varianten is het mogelijk om krassen en vuil te verwijderen met een schuurcrème en fijn schuurpapier. Zo geniet u eindeloos van uw bad én blijft de mooie uitstraling van het materiaal behouden. Heeft u een voorkeur voor een glanzende uitstraling? De massieve baden zijn ook verkrijgbaar met een gelcoating als toplaag. Deze coating creëert na het polijsten een hoogglans effect.

Whirlpoolbad 

Een bad nemen zorgt voor ontspanning en een moment voor uzelf. Maak deze beleving compleet door een toevoeging van luxe. De whirlpoolbaden zijn uitgevoerd met watermassage of water- en luchtmassage. Daardoor krijgen de spieren een aangename massage en komt u pas echt tot rust na een lange werkdag.