Baden

Wie houdt er niet van? Heerlijk ontspannen in een bad na een drukke dag. Even tijd om dat goede boek te lezen of lekker weg te dromen. Zoekt u een nieuw ligbad voor de slaapkamer of badkamer? In het brede assortiment van Maxaro is er altijd een bad dat perfect aansluit op uw wensen. Bestel uw inbouwbad, whirlpoolbad, vrijstaand, halfvrijstaand of complete bad gemakkelijk online of kom proefliggen in één van onze showrooms. 

277 producten

Sorteer op:

Hoekbad Musone Rechts 180x80cm Acryl Glans Wit VSA62R
VSA62R

180x80 cm

Acryl versterkt met glasvezel

1,095,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Vrijstaand Bad Esino 180x95cm Acryl Glans Wit VSA38
VSA38

180x95 cm

Acryl versterkt met glasvezel

945,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
Half Vrijstaand Bad Marano 170x80cm Acryl Glans Wit VSA61
VSA61

170x80 cm

Acryl versterkt met glasvezel

1,045,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
XZ03-1990XLG

190x90 cm

Acryl versterkt met glasvezel

355,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
VSA75

165x75 cm

Acryl versterkt met glasvezel

995,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
VSA50

180x85 cm

Acryl versterkt met glasvezel

845,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
VSB12-MN

175x85 cm

Solid surface

1,995,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
XZ03-2090XLG

200x90 cm

Acryl versterkt met glasvezel

379,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
VSA68N

160x80 cm

Acryl versterkt met glasvezel

995,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
W010-151BL

150x100 cm

Met watermassage

1,095,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
VSA74RM

180x80 cm

Acryl versterkt met glasvezel

1,145,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
VSA56

175x80 cm

Acryl versterkt met glasvezel

895,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
VSA01

171x78 cm

Acryl versterkt met glasvezel

695,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
XZ01-2090XLSM

200x90 cm

Acryl versterkt met glasvezel

479,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
VSA39

180x85 cm

Acryl versterkt met glasvezel

895,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
VSA58

170x75 cm

Acryl versterkt met glasvezel

995,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
VSA65

170x75 cm

Acryl versterkt met glasvezel

995,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
W002-143CM

135x135 cm

Met watermassage

Incl. touchscreen met bluetooth

1,745,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
W07014EL

170x100 cm

Met water- en luchtmassage

Incl. touchscreen met bluetooth

3,595,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
W010-151AL

150x100 cm

Acryl versterkt met glasvezel

Incl. mengkraan en handdouche

895,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
W008-151AM

150x150 cm

Acryl versterkt met glasvezel

Incl. thermostaatkraan en handdouche

1,395,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
VSB11-G

180x85 cm

Mineraalmarmer

1,695,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
VSA57

180x89 cm

Acryl versterkt met glasvezel

945,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis
XZ01-2090SM

200x90 cm

Acryl versterkt met glasvezel

379,-
Vandaag besteld, maandag in huisMaandag in huis

Verschillende materialen baden 

Maxaro heeft baden van acryl, mineraalmarmer en solid surface. De meeste baden zijn gemaakt van acryl. Dit materiaal voelt zacht aan en is makkelijk schoon te maken met een vochtige doek of zachte spons. Acrylbaden worden versterkt met glasvezel en zijn daardoor vormvast, sterk en stabiel. Mineraalmarmer staat bekend om de strakke afwerking, vormvastheid en stevigheid. Om deze baden te vervaardigen wordt steenpoeder en polyster gemengd en gegoten, waardoor ze een naadloze verbinding hebben. Baden van solid surface hebben een zachte en matte uitstraling. Het materiaal is niet poreus, heeft een hoge slagvastheid en is eenvoudig te onderhouden. Krassen en vuil verwijdert u moeiteloos met schuurcrème en schuurpapier.

Ligbaden 

Ligbaden bieden een heerlijk moment om te ontspannen. Inbouwbaden zijn de meestvoorkomende varianten. Deze hebben het voordeel dat ze tegen een muur geplaatst worden, waardoor er meer ruimte overblijft voor bijvoorbeeld een badkamermeubel. Maak van het inbouwbad een pronkstuk in de badkamer door de ombouw mooi te betegelen. Of gaat u liever voor een vrijstaand bad? Dit komt volledig tot zijn recht als het los van de muur staat in de bad- of slaapkamer. 

Bekijk onze ligbaden

Douchebaden 

Heeft u geen ruimte voor een douche én bad? Kies dan voor een combinatie. De douchebaden zijn zo gevormd dat u voldoende ruimte heeft om erin te douchen. Daardoor hoeft u geen concessies te doen, maar creëert u de mogelijkheid om te genieten van een douche en bad. De douchebaden zijn gemaakt van acryl, waardoor ze zacht aanvoelen en onderhoudsvriendelijk zijn. Om uw badkamervloer droog te houden combineert u het bad met een badwand van Maxaro.

Vrijstaande baden 

Een bad komt pas echt tot zijn recht als dit vrijstaand is. Breng uw badkamer of slaapkamer naar een hoger niveau met een bad van acryl, mineraalmarmer of solid surface. Gaat u graag samen met uw partner of kinderen in bad? Kies dan voor een bad met 2 ligzijdes en ervaar samen het vrije gevoel van een vrijstaand bad. Om ruimte te besparen zijn er ook halfvrijstaande baden en hoekbaden. De zijkanten zijn mooi afgewerkt, waardoor deze alleen met de achterkant tegen de muur aan worden geplaatst. 

Bekijk onze vrijstaande baden 

Massieve vrijstaande baden 

De massieve vrijstaande baden zijn ware pronkstukken in de badkamer of slaapkamer. Overigens zijn deze baden erg duurzaam. Bij de matte varianten is het mogelijk om krassen en vuil te verwijderen met een schuurcrème en fijn schuurpapier. Zo geniet u eindeloos van uw bad én blijft de mooie uitstraling van het materiaal behouden. Heeft u een voorkeur voor een glanzende uitstraling? De massieve baden zijn ook verkrijgbaar met een gelcoating als toplaag. Deze coating creëert na het polijsten een hoogglans effect.

Whirlpoolbad 

Een bad nemen zorgt voor ontspanning en een moment voor uzelf. Maak deze beleving compleet door een toevoeging van luxe. De whirlpoolbaden zijn uitgevoerd met watermassage of water- en luchtmassage. Daardoor krijgen de spieren een aangename massage en komt u pas echt tot rust na een lange werkdag.