Moderne mozaïek badkamer

Deze badkamer is gericht op de hele familie en bevat alle elementen die een gezin nodig heeft. In deze moderne ruimte is een neutraal kleurenpalet toegepast. Denk aan basiskleuren zoals wit, grijs en zwart. Lees meer over de indeling van deze badkamer en doe ideeën op om de badkamer van uw dromen samen te stellen.

Witte en grijze tegels

Op de vloer ligt een uni-tegel met een grijze afwerking. Deze stijlvolle tegel is doorgetrokken tot op de muur. Daarnaast is er een lage voorzetwand gerealiseerd bij het toilet. De wand is voor de helft betegeld met de grijze tegel. Het andere deel is voorzien van een glanzend witte uni-tegel. Hierdoor ontstaat een mooi contrast. De ombouw van het bad is uitgerust met een mozaïektegel en creëert een opvallend accent.

Fris wit badkamermeubel

Het badkamermeubel is het centrale punt voor persoonlijke verzorging. Dit exemplaar is uitgevoerd in hoogglans wit en beschikt over een keramische wastafel en 3 lades. Daardoor is er voldoende plaats om badkamerspullen op te bergen. Ook bij de wastafelkraan is de zwarte kleurentrend doorgevoerd.  

Sprankelende badkamerspiegel

De spiegel is een handig hulpmiddel en laat de badkamer optisch groter lijken. Boven het meubel hangt een tijdloze, rechthoekige badkamerspiegel met ingebouwde ledverlichting. De lichtstrook geeft de badkamer een sfeervolle touch. Dit wandjuweel is een schitterende aanvulling op het badkamerinterieur.

Comfortabel ligbad

Het inbouwbad is ideaal als er kleine kinderen in huis zijn of om optimaal te ontspannen. Dit heeft een rechthoekige vorm met afgeronde randen. Door de ruime bodemmaat is het bad perfect voor 2 personen en biedt dit zeer comfortabele badsessies. De zwart chromen badkraan met handdouche heeft een strak, rond design en vult het ligbad met heerlijk warm water. Bovendien is het bad extra diep.

Douchenis met zwarte accenten

De doucheruimte is afgesloten middels een draaideur met prachtige zwarte kleuraccenten. Daarbij geeft het heldere glas een uiterst vrije douchebeleving. In de douche hangt een regendoucheset die afgestemd is op het design van de douchedeur. Deze set springt meteen in het oog en is absoluut de eyecatcher van de doucheruimte.

Tijdloos hangtoilet

Voor optimaal schoonmaakgemak is er een hangtoilet gekozen. Hierbij is de gewenste ophanghoogte zelf te bepalen. Dit model hangt boven de grond, waardoor schoonmaken erg makkelijk is. Ook zorgt een hangende wc voor een ruimtelijk gevoel, omdat de vloer doorloopt. Verder heeft het toilet geen spoelrand, zodat de binnenzijde eenvoudig te reinigen is. Het matzwarte bedieningspaneel straalt elegantie uit en past er uitstekend bij.