Waterval badkraan creëert een luxueuze uitstraling

Zaterdag 23 april 2016
Waterval-badkraan-creeert-een-luxueuze-uitstraling-l.jpg

Bij een bad hoort een kraan, dat is logisch. Maar wat voor een kraan? Op die vraag zal iedereen voor zich een antwoord moeten geven. Het kan een eenvoudige kraan zijn, die alleen maar als doel heeft om het bad zo snel mogelijk vol te laten lopen. Maar een wat luxere uitvoering is ook mogelijk. Dat kan ‘m zitten in de uitvoering van de kraan of in de functionaliteit ervan, en in sommige badkranen worden die twee zaken gecombineerd. Bent u het type voor wellness, dan is een badkraan met een waterval kraan echt iets voor u. De kraan zorgt natuurlijk voor water in het bad, maar ga voor de kraan uit moet lekker met uw schouders onder de waterval. De brede, harde straal geeft u een heerlijke massage.

Waterval wellness

Een badkraan met waterval geeft uw bad een luxe uitstraling. Het maakt echt het verschil tussen een gewone badkamer en een badkamer waarin u wellness kunt beleven. De ligbaden in de meeste drie-, vier-, of vijfsterren hotels zijn uitgerust met een waterval badkraan. Ook in wellnesscentra en thermen en publieke spa’s kunt u van deze luxe gebruik maken. Maar waarom zou u uzelf en uw gezinsleden niet thuis verwennen met een waterval badkraan? Een badkraan heeft u sowieso nodig bij uw bad. Een upgrade naar een waterval badkraan is dan geen grote stap. U betaalt er misschien een klein beetje meer voor, maar dat is een investering in uzelf. U zult zien hoe u er allemaal van geniet, dat is het beslist waard.

Badkraan met waterval

Bij Maxaro kunt u kiezen uit diverse waterval badkranen. Kies voor één stijl, bijvoorbeeld klassiek of modern. Onze badkranen hebben keramische schijven als binnenwerk en zijn daardoor duurzaam en betrouwbaar. We geven er standaard vijf jaar garantie op. Het is mooi als uw badkraan past bij de andere kranen in uw badkamer. Zoals de douchekraan (ook vaak leverbaar met waterval) en de wastafelkranen. Dat kan door in elk geval voor dezelfde stijl te kiezen. Wilt u dat alle kranen werkelijk optimaal met elkaar matchen? Koop dan kranen uit dezelfde serie. U kunt alle waterval – en andere – badkranen komen bewonderen in de showrooms van Maxaro. Er zijn passende kranen in alle stijlen. Ziet u een waterval badkraan die u aanspreekt? Neem hem dan direct mee naar huis; nagenoeg alle badkamerproducten die we verkopen zijn uit voorraad leverbaar. U kunt de collectie ook vanuit huis bekijken en bestellen via de webshop. We bezorgen uw waterval badkraan dan graag bij u thuis.