Houtlook badkamer

Gebruikte producten

Tegels

Keramisch parket - 305-010101
Forest, 15x60cm, Amarillo

Voegmiddel - 400-020302
Zak, 5 kg, poeder, zilvergrijs

 

Sanitair

Regendouche - 99.201.300
Vierkant

Douchearm - 99.350.010
Keramiek, wit, opzetwastafel, zonder overloop

Inbouwkraan - 77.152.502NS
Thermostaat, met inbouwdeel, 2 uitgangen

Douchestoel -220-2101
Staand, RVS frame, wit kussen

Houtlook tegels geven de badkamer een natuurlijke en warme uitstraling. Echt hout wordt niet voor de badkamer aanbevolen. Daarentegen is keramisch parket uitermate geschikt om de badkamer een sfeervolle uitstraling te geven die hout kan bieden. De wand- en vloertegels zijn niet of nauwelijks te onderscheiden van parket. In de houtlook tegels kan reliëf worden geperst, waardoor het lijkt alsof er knoestjes in de plank zitten. Met keramische tegels ervaart u echt de warmte en sfeer van 


Voordelen van houtlook

 

De houtlook tegels hebben verschillende voordelen. Het keramisch parket is uitstekend geschikt voor vloerwarming. Bij echt hout kan er water in de kieren lopen en voor schimmelvorming zorgen. Bij houtlook tegels is dat niet aan de orde. De vloertegels zijn met voegmiddel aan elkaar verbonden, waardoor de vloer volledig gesloten is. Houtlook tegels zijn daarom uitermate geschikt om in de badkamer te plaatsen.

Houtlook tegels zijn enorm populair omdat ze erg mooi zijn en vanwege het eenvoudig onderhouden. Keramische tegels kunnen voor zowel op de wand en vloer geplaatst worden. Het keramisch parket wordt meestal op de vloer gelegd. Door het ook aan de wand te plaatsen, creëert u een ruimtelijk effect. Keramisch parket  is verkrijgbaar in verschillende formaten zoals 15x60 cm, 15x80 cm, 15x90 cm, 20x100 cm en 20x120 cm. Met de mogelijke houtkleuren kan elke ruimte in het huis een sfeervolle en gezellige uitstraling krijgen.

Wilt u deze opstelling in het echt beleven?

Bezoek onze showroom

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips