Ontspan en ervaar de geuren tijdens het bubbelbaden 

Stel je een wereld voor zonder geuren. Elke geur heeft invloed op ons gevoel en welzijn. Het toevoegen van aromatische oliën aan een whirlpool zorgt voor een extra ontspannende ervaring. Het gebruik van geuraroma is zeer eenvoudig met onze speciale whirlpool aroma’s. Let op: niet alle oliën zijn geschikt voor whirlpoolbaden, dit hangt van een aantal belangrijke factoren af. De oliën die Maxaro aanbied zijn geschikt voor al onze baden.

Aromatherapie met natuurlijke oliën is een zeer succesvolle bewezen therapie voor lichaam en geest. Aromatherapie tijdens een massagesessie heeft een kalmerend en stimulerend effect op het lichaam en de huid. De combinatie van warmte en stoom opent de luchtwegen, waardoor de aroma het lichaam binnenkomt. De etherische oliën in combinatie met de stoom herstelt het lichaam en helpt de geest te kalmeren.

whirpool-geuren-2.jpg

Lavendel

Ons lavendelaroma is favoriet bij velen. Want wie doet deze geur niet denken aan heerlijk zomerse vakanties? Lavendel ruikt niet alleen heerlijk, maar heeft ook nog eens een aantal geneeskrachtige werkingen. Inmiddels is bekend dat lavendel erg ontspannend en kalmerend werkt. Velen van ons gebruiken het middel daarom om beter in slaap te vallen. Perfect dus om de dag mee af te sluiten! Licht u ’s nachts vaak wakker van rondcirkelende muggen? Ook dan bevordert lavendel uw nachtrust.  Muggen moeten namelijk niets hebben van deze fijne geur. En bent u verkouden? Dan is naast eucalyptusgeur ook lavendelaroma een goed middel. De voordelen zijn slijmoplossend, eenkalmerende werking, preventie tegen muggenbeten en bevordering van de nachtrust

Rozengeur

Rozengeur doet denken aan een heerlijke lentedag. Licht en bloemig, dat omschrijft rozengeur het beste. Heerlijk om bij weg te dromen… Niet zo gek dat deze geur enorm populair is. Naast de fijne geur, is dit aroma ook nog eens goed voor een evenwichtig en rustgevend gevoel. De rozengeur zorgt voor een evenwichtig en rustgevend gevoel.

whirlpool-geuren.jpg

Eucalyptus

Eucalyptus is één van de geuren die u in ons assortiment vindt. Herkenbaar door zijn frisse aroma, maar ook nog eens goed voor lichaam en geest! De sterke geur gaat namelijk uitstekend verkoudheid en keelontsteking tegen. Last van een vervelende infectie of een griepje? Niet lang meer! Eucalyptus bevordert het herstel van het lichaam én bestrijdt schimmels, virussen en bacteriën. Ten slotte verbetert eucalyptus ook de werking van de lever. De lever kan zo beter voedingsstoffen opnemen in het bloed. Dit zorgt ervoor dat we ons gezonder voelen. De geur werkt goed tegen slijmophopin. Verder zijn er ook voordelen als infectiewerend, verbetering van de leverfunctie, hoestbedarend en is het een aansterkend middel.

Groene thee

Groene thee is helemaal van nu. Velen van ons kennen de positieve werking van groene thee als drank. Maar hoe werkt groene thee aroma voor lichaam en geest in een whirlpool? Groene thee heeft ten eerste een frisse, milde en Aziatische geur. Hierdoor werkt de geur ontspannend, maar toch verkwikkend. Een ideale geur voor een ochtendje bubbelen. Daarna kunt u weer met frisse moed aan de slag. Bent u verbrand? Ook dan is dit groene thee-aroma een uitkomst. Deze werkt namelijk enorm verkoelend. Groene thee werkt niet alleen goed voor een verbrande huid. Het aroma bevat namelijk ook een eigenschap die veroudering tegengaat en zorgt voor een heerlijk zachte huid. De voordelen op een rij: ontspannend; verkoelend bij verbranding en goed voor de huid. Voor elk kwaaltje en gemoedsrust is dus wel een geschikt aroma! Vindt u kiezen lastig? Dan vindt u in ons assortiment ook sets met alle vijf de geuren.

Juniper

Juniper, oftewel jeneverbes, heeft een fris, krachtig en kruidig aroma. In de verte doet de geur denken aan dennennaalden. Een stoere geur die veel mannen zal bevallen.  Jeneverbessen werken reinigend, en nemen alle afvalstoffen weg uit het lichaam. Huidaandoeningen als acné zijn dus vlug verholpen. Daarnaast is jeneverbes hét geheime ingrediënt tegen allerlei spier- en gewrichtsaandoeningen. Het verlicht, opgelost in de whirlpool, pijn van reuma of stijve spieren. Ook heeft de bes een positieve werking op de urinewegen. Blaasontstekingen zijn dus verleden tijd! Jeverbe werkt bloedzuiverend, verlicht pijn bij spier- en gewrichtsaandoeninge en heeft een positieve werking op de urinewegen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste trends en tips